Vil du bringe din agile erfaring til toppen af dansk er­hvervs­liv?


Bliv en del af vores agile team

Som management-konsulent i vores agile team bliver du en del af et konsulentteam, der hjælper private virksomheder og offentlige organisationer med at gennemføre agile transformationer og strategiske agile initiativer. Som agil management-konsulent hos os arbejder du med både topledere og mellemledere for at realisere deres strategiske temaer såsom vækst, digital strategi og effektiviseringer ved hjælp af agile metoder.

Vores kunder vælger os, fordi vi er i særklasse, når det kommer til at levere forandringer med effekt i store komplekse transformationer. Vi er kendt for at levere værdi fra strategi til implementering og arbejder målrettet med at inspirere, udfordre og hjælpe vores kunder i processen med at realisere deres forretningsmæssige ambitioner. Vi arbejder ofte tæt sammen med interessenter med forskellige ønsker og ambitioner på tværs af forretning, it og stabsfunktioner. De sætter pris på vores samarbejde, fordi vi leverer resultater med udgangspunkt i en pragmatisk tilgang og altid møder folk i øjenhøjde. Og fordi vi ser løsninger på både forretnings- og teknisk niveau samtidig med vi kan hjælpe dem med at omsætte agile koncepter til reelle ændringer i både adfærd og mindset.

I tillæg til vores egne gennemprøvede metoder er vi SAFe-guldpartnere og leverer både uddannelse og transformationer baseret på SAFe til vores kunder. Vi er dog ikke begrænset af at arbejde med et enkelt rammeværk og hjælper også en række kunder med at implementere andre agile metoder. Du bliver en del af et globalt konsulenthus, der blandt andet har stået for de største globale agile transformationer, og du vil blive en del af et stærkt agilt team med en unik kombination af erfaringer. Du vil få mulighed for at deltage i alle faser af en transformation, hvor du ofte vil tage en ledende rolle. Det kunne fx være ved at drive designet af nye agile organisationer og operationsmodeller, coache senior ledere i deres nye rolle som fx Business Owners eller ved at designe og implementere agil porteføljestyring.

Vi lægger stor vægt på vidensdeling, vores metoder, og konstant udvikling. Derfor er vi organiseret i internationale scrum teams, hvor det forventes, at du aktivt er med til at gøre os alle sammen klogere.

Det, vi kigger efter

Vi søger management konsulenter på flere niveauer. Du får lov til at spænde så vidt, som du evner, og vi sikrer, at du både kan levere og udvikle dig fra den første dag. Har du en baggrund, der giver dig indsigt i, hvordan organisationer skaber værdi i krydsfeltet mellem it og forretning og har du erfaring med agile transformationer, så er du et godt match ind i vores agile team.

Vi har behov for dig, som medbringer erfaringer inden for Scrum, DevOps, SAFe eller andre agile rammeværk. Du har måske arbejdet med Product Management og/eller agil arkitektur. Du kan også være et agilt geni inden for forandringsledelse eller agile kulturforandringer fra en rolle som Agile coach eller leder af et Agile Center of Excellence i en stor dansk eller international virksomhed.

Du har en kandidatgrad med topkarakterer, du har gerne certificeringer såsom, SAFe SPC, ADKAR, Scrum Master, Product Owner eller lignende og så er du flydende i skrift og tale på engelsk og dansk.

For at levere værdi til vores kunder er det essentielt, at du er nysgerrig på både forretningens krav og behov, og samtidig evner detaljen i det tekniske. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye organisationer, brancher og problemstillinger, og så har du en ideelt også erfaring i rollen som ekstern konsulent.

Så, hvis du har drive og et ambitiøst fokus på resultater, så skal du søge med det samme. Vi interviewer løbende.

Har du nogle brændende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Talent Attraction team på nordiccareers@paconsulting.com.

Om PA

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtigt.

Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder, og gør dig i stand til at opbygge en varig karriere.

Inclusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.
Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

Hvis du skulle have spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen generelt, er du velkommen til kontakte os på nordiccareers@paconsulting.com

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 23. april 2021

Arbejdssted

Location København