Junior-pro­jekt­ko­or­di­na­tor til stra­te­gisk it-ud­vik­lings­pro­jekt i Kri­mi­nal­forsor­gen


Vil du være med til at sætte dit præg på opbygningen af en faglig stærk it-organisation? Har du arbejdet med projekter før, og motiveres du af at være en central del af ambitionen om at etablere en fleksibel og effektiv tværgående projektleveranceorganisation? Vil du være med til understøtte ledelsen af udviklingsprojekt, som skal kode et nyt it-system med over 4.000 brugere? Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye projektkoordinator. Du kommer tæt på vores projektledelse og daglige styring og så kommer du med på en digital transformationsrejse.Vi skal opbygge en stærk faglig it-organisation, der i tæt dialog med vores kerneforretning skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere. 

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får god mulighed for at udvikle rollen og have indflydelse på dine kommende opgaver. Du bliver en del af kriminalforsorgens NyX-projekt, som er vores strategiske it-udviklingsprojekt, der skal modernisere kriminalforsorgens største it-system. Projektet har mange opgaver inden for bl.a. styring og kommunikation, som du hjælpe os med i tæt samarbejde med vores projektledelse. 

Om stillingen

På vores projektkontor sidder der projektledere for it-udviklingsleverancen, forretningsudvikling og implementeringen. Vi har en aktiv styregruppe, som vi holder månedlige møder med, og eksterne interessenter, som vi også løbende servicerer med møder og afrapporteringer. 

Vi søger en junior projektkoordinator, der kan assistere vores projektledere på daglig basis, og på sigt vil du kunne få et selvstændigt ansvar, hvis du har mod på dette. Du skal bl.a. have lyst til at understøtte vores projektledelse og projektet med opgaver inden for opbygning og vedligehold af teamsite, vedligeholdelse af kommunikationsmateriale, udarbejdelse af materiale til styregruppen eks. dagsorden og referater samt afrapporteringer, mødebooke og håndtere vores sagsmateriale i journalsystem og JIRA. 
Du får et job, som spænder bredt i opgaveløsningen og i dit samarbejde. Vi hjælper dig godt i gang og giver ikke slip, før du er klar til at navigere på egen hånd. 

Hvem er du? 

Du har en relevant videregående uddannelse og gerne evne at se sammenhængen mellem it, kerneforretning og processer. Du skal kommunikere godt både mundtligt og skriftligt og det vil være en fordel, hvis du har teknisk forståelse på et niveau, så du kan hjælpe til i en ’oversætter-rolle’ i vores kommunikation med kerneforretningen og styregruppe. Vi uddelegerer gerne opgaver og ansvar og forventer til gengæld, at du tager rollen alvorligt.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Trives med mange bolde i luften, hvor du evner at prioritere og samtidig have et godt overblik 
  • Arbejder struktureret, er nysgerrig og kan lide at servicere kolleger og sikre koordinationen
  • Er god til at samarbejde både interne i projektet og ud imod vores interessenter
  • Bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø 

Om os

Du bliver en del af en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads. I NyX-projektet har vi vokseværk, og lige nu er vi omkring 30 engagerede kolleger og leverandører med forskellig baggrund og erfaring. Vi sætter pris på vores faglige miljø og har fokus på et godt tværgående samarbejde. 

Stillingen er placeret i Center for IT og Digitalisering, hvor vi er ca. 75 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder:  IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, it-drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligeholdelse.

Vi tilbyder

Center for IT og Digitalisering har for nyligt gennemført en omlægning af sin organisation, og står nu overfor at udvikle it og digitaliseringen i kriminalforsorgen i tæt samarbejde med kerneforretningen.

Vi tilbyder et godt job i en ambitiøs organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper så vi i fælleskab når i mål med opgaven. 

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse sker efter overenskomst med relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og gerne den 1. juli 2021. 

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K. 

PET-sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til projektleder Simone Sørensen på telefon 72 55 41 04.

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via knappen ”Søg jobbet her”.  

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest d. 21. maj 2021. 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 
Vi forventer at holde samtaler løbende.


Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte. Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

Gem job

Kriminalforsorgen
Publiceret: 23. april 2021

Arbejdssted

Location København