Teknisk Tester til Pen­sionDan­mark


Er du en dygtig Teknisk tester med forretningsforståelse og erfaring fra den finansielle branche? Er du vant til at arbejde tæt sammen med udviklere (gerne i et Azure set-up)? Har du kendskab til tidlig test i agile udviklingsprojekter? Så er du måske PensionDanmarks nye Teknisk Tester.

Om PensionDanmark

PensionDanmark har en målsætning om at være det pensionsselskab, som har den højeste kunde-tilfredshed og de laveste administrationsomkostninger. Udgangspunktet herfor er digitale værdiskabende platforme for både kunder og rådgivere. De arbejder derfor med optimerede og systemunderstøttede processer på et meget højt niveau. De ønsker samtidig at have en høj kvalitet og vil derfor styrke deres test- og kvalitetsteam.

Stillingen

Du bliver en del af teamet Test- & Kvalitetsstyring, der har ansvar for test og kvalitetsstyring af projekter og opgaver i PensionDanmark samt er med til at gennemføre test af IT-systemerne, både egenudviklede og eksterne.

Teamet består af 13 medarbejdere (inkl. dig selv) og en teamleder. Teamet er ét af fem teams i afdelingen IT og projekter. De fire øvrige teams dækker projektstyring, udvikling, processer og drift.

Dine opgaver

Som Teknisk Tester kommer du til at arbejde med opgaver, der er rettet mod PensionDanmarks projekter, releases og vedligehold. Du vil være med til at sikre testcases opbygges med henblik på automatisering internt i virksomheden. Hertil opgaver som at være med til at vedligeholde og udbygge regressionstest. Dokumentere og rapportere gennemførte automatiseret test vil også være en del af dine ansvarsområder. Du skal have lyst til sammen med dine kolleger at deltage i aktiviteter, der hjælper med at modne og styrke området.

Eksempler på arbejdsområder:

 • Rådgive og arbejde tæt med udviklerne i deres udarbejdelse af unit test
 • Opbygge, vedligeholde og skabe overblik over test suiter
 • Udføre analyse og nedbryde opgaverne på et niveau, hvor der kan estimeres
 • Automatisere GUI og webservice-test
 • Bidrage til sikring af, at nødvendige testdata er til rådighed
 • Gennemførelse af regressionstest
 • Udføre og rådgive i performance- og integrationstest
 • Installere og konfigurere testværktøjer
 • Bistå projekter med det nødvendige testarbejde
 • Deltage aktivt i at styrke områdets modenhed

Om dig

Du har erfaring fra en lignende stilling, gerne i den finansielle branche, og du besidder kompetencer, der kan matche nedenstående:

Du er en dygtig Teknisk Tester, der har erfaring med at arbejde i et agilt udviklingsmiljø, gerne i et Azure set-up. Du skal have en høj grad af teknisk forståelse, men samtidig er det vigtigt, at du har en analytiske tilgang til opgaverne. Du har høje kvalitetskrav til dit arbejde, og du tager naturligt ejerskab og ansvar for dine opgaver. Yderligere er du metodestærk og formår at anvende det rette værktøj afhængig af opgavens kompleksitet og interessenter. Du kommer med en relevant baggrund, eksempelvis fra konsulentbranchen og gerne med erfaring med pensionsprodukter.

Du har en relevant uddannelsesbaggrund, og dine erfaringer vægtes ligeledes højt.

Vores forventninger til dig er, at du:

 • Har minimum syv til ti års erfaring som Teknisk Tester
 • Er ISTQB-foundation-certificeret
 • Har en høj grad af teknisk forståelse
 • Har erfaring med testbegreber og andre metoder til test
 • Har erfaring med GIT, Selenium, SoapUI og Leapwork
 • Kan vurdere, hvornår hvilke typer af test skal gennemføres, og hvilke værktøjer der skal bruges
 • Har en analytisk tilgang til testopgaven, også relateret til NFR
 • Har erfaring med opbygning og vedligehold af test data og test stubbe
 • Har en positiv og udadvendt indstilling og er god til at formidle
 • Er omstillingsparat og kan lide bevægelse i dine opgaver

Gode udviklingsmuligheder og høje krav

Du tilbydes et job i et energisk team i en organisation i rivende udvikling. Der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og lønpakken vil være konkurrencedygtig og afspejle dine kvalifikationer.

PensionDanmark tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid, samarbejde og en fælles indsats. De lægger vægt på, at den enkelte får stor indflydelse på løsning af egne opgaver. Omvendt stiller de også høje krav til den enkeltes indsats. PensionDanmark er præget af en uformel omgangstone og en hurtig og effektiv beslutningsproces.

Yderligere oplysninger

Hvis du er klar til at tage det næste skridt i karrieren og kan se dig selv som Teknisk Tester hos PensionDanmark, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Christina Juul Hansen hos Twins Recruitment på tlf. 4055 7030 eller sende en ansøgning til: cjh@twins.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.


PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 753.000 medlemmer beskæftiget i 23.000 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. Præmieindtægterne udgjorde 14,8 mia. kr. i 2019. Balancen er 247 mia. kr.
Læs mere på pensiondanmark.com
.

Gem job

Twins Consulting ApS
Publiceret: 23. april 2021

Arbejdssted

Location København