Un­der­vi­se­re til pro­fes­sions­ba­chel­or i it-ar­ki­tek­tur og økonomi og it

Har du erfaring med it-projekter? Og har du lyst at være med til at uddanne fremtidens it-arkitekter og it-konsulenter, så de får de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Erhvervsakademi Aarhus søger 1-2 dygtige undervisere til vores 3½-årige professions-bacheloruddannelser i hhv. it-arkitektur, og i økonomi og informationsteknologi. 

Jobstart er 1. august eller efter aftale.

Dine arbejdsopgaver 

Dine opgaver omfatter undervisning og projektvejledning. Derudover er der gode muligheder for at deltage i udviklingsopgaver. Som underviser skal du formidle anvendelsesorienterede it-emner med fokus på:

 • Systemudvikling og programmering
 • Dataforståelse og databaser
 • Udvikling og implementering af forretnings- og it-strategier
 • Generel forretningsforståelse, herunder organisation og ledelse
 • Tilrettelæggelse og styring af it-projekter. 
 • Udarbejdelse af business cases for it-projekter 

Kvalifikationer

 • Du er, eller kan blive, en inspirerende underviser, fordi du er begejstret for tek-nologi og kan give din begejstring videre
 • Du har et godt netværk og relevant erhvervserfaring – som projektdeltager eller projektleder på it-relaterede projekter
 • Du har en relevant uddannelse på minimum kandidatniveau
 • Du kan se hele processen i at udvikle et it-system ovenfra, samtidig med at du kan fordybe dig i de enkelte dele
 • Du ved noget om de internationale tendenser indenfor faget og møder verden med nysgerrighed og humor
 • Du er en teamplayer, men kan også yde en selvstændig indsats

Undervisningen på de to uddannelser foregår på dansk, men det er en fordel, hvis du også kan undervise på engelsk.

Du bliver en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores studerende. Som en del af det at være underviser på Erhvervsakademi Aarhus skal du gennemgå et adjunktforløb. Det betyder, at forsknings- og udviklingsaktiviteter samt undervisning på efter- og videreuddannelse også bliver en del af dit job, ligesom du får en pædagogisk uddannelse og bliver tilknyttet en erfaren mentor. 

Du planlægger undervisningsforløbet i samarbejde med dit faglige team og omsætter det selvstændigt i din daglige undervisning. Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertil-fredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed.

Ansættelse

Der er tale om 1-2 fuldtidsstillinger, hvor du bliver ansat som adjunkt/lektor i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Til stillingen vil der være tilknyttet et adjunkt-/lektortillæg og 17,10 % i pension, og der vil være mulighed for at få et personligt kvalifikationstillæg.

Yderligere oplysninger

Læs mere om uddannelserne inden for it og software på eaaa.dk 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Gert Simonsen på mobil 4015 0971 eller mail gs@eaaa.dk.

Vi indkalder til samtaler løbende. 

Gem job

Erhvervsakademi Aarhus
Publiceret: 10. maj 2021

Arbejdssted

Location Aarhus