Team Manager med IT-faglig indsigt i SaaS løsninger

Vi søger en Team Manager, der brænder for at være med til at skabe de rigtige IT-løsninger til glæde for vores mange kunder, og som kan stå i spidsen for et engageret team, hvis ansvar er at udvikle et af de førende lønsystemer i Danmark. 
Er det dig? Så læs videre.

Vi søger en ny Team Manager til vores Day2Day team, som har det daglige applikations-ansvar for vores core service Visma Løn. 

Om jobbet

Du bliver Team Manager for Day2Day teamet, som består af 11 dygtige medarbejdere. I teamet er der både udviklere, testere, setup af løn-specialister samt 3rd level supportere.

Du skal i samarbejde med relevante stakeholders sikre, at vi udviklings- og vedligeholdelsesmæssigt kontinuerligt bevæger Visma Løn i den rigtige retning. Du skal sikre, at teamet kender retningen, så alle ved, indenfor hvilke rammer, de kan og skal agere, alt imens du motiverer, lytter, planlægger og sikrer, at der hele tiden er fokus på holdånden i teamet.  

Da teamet består af specialister, er det vigtigt, at du har en IT-baggrund, og har du kendskab til løn som produkt, er det et stort plus. 

Du vil have et tæt samarbejde med vores stakeholders på Visma Løn, så det skal falde dig naturligt at involvere dig i de overordnede forretningsbeslutninger omkring Visma Løn, mens du samtidigt også på sigt skal have et indgående kendskab til Visma Løn som domæne.       

Dine primære opgaver vil være: 

 • Daglig personaleledelse 
 • Have det overordnede overblik over teamets leverancer 
 • Sikre overordnet alignment med relevante stakeholders i forhold til prioritering af opgaver
 • Sætte retningen og sikre løbende udvikling af teamet  
 • Sikre at vi når vores aftalte leverancer samtidigt med, at vi tager højde for, at teamets vigtigste opgave er den daglige drift   
 • Overordnet at forstå vores lønkerne, stille spørgsmålstegn ved plejer og minimere nøglepersonsproblematikker, fx ved at sikre løbende dokumentation
 • Have overblik over gentagne fejl, sikre at Root Cause bliver identificeret og at vi prioriterer at løse permanent, hvor muligt
 • Rapportering til - og statusmøder med relevante stakeholders
 • Indgå i vores Product Development ledergruppe og arbejde tæt sammen med denne samt kolleger generelt i Visma Enterprise A/S

Maskinrummet

Visma Løn er fundamentet i vores forretning, og vi skal hele tiden sikre, at maskinrummet fungerer bedst muligt, så vores kunder bliver mødt af de bedst mulige løsninger, der overholder alle lovkrav. 

Vi bliver løbende mødt med mange krav til vores services, både via lovgivning og fra vores kunder. Og ja, vi har også fejl, der skal løses - også nogle gangen akut, så der er til tider både varmt og travlt i maskinrummet, men vi arbejder sammen som et team, både når det gælder det nære team, men også bredt i virksomheden. I Visma Enterprise A/S er vores motto “better together”, hvilket vi forsøger at efterleve hver dag. 

Hvem er du?

Vi leder efter en Team Manager:

 • Der har minimum 2 års ledelseserfaring 
 • Som har en proaktiv tilgang til sit arbejde, og som kan se, hvor vi kan gøre det endnu bedre
 • Som har et naturligt drive, tager initiativ og sikrer eksekvering 
 • Som tager overordnet ejerskab for teamets opgaver, og som ikke er bange for at gå foran
 • Der forstår vigtigheden af, at vi leverer som aftalt
 • Der har IT-relevant erfaring, og har du en IT-uddannelse er det en fordel
 • Der er en team player med god humor og godt humør 
 • Der meget gerne har erfaring indenfor sikkerhed i udvikling
 • Som har gode kommunikationsfærdigheder både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

Vi tilbyder

 • Et udfordrende job i et spændende og dynamisk arbejdsmiljø
 • Et godt socialt miljø, hvor humor og en uformel atmosfære er værdsat
 • Et stort ansvar i en international organisation, der giver gode karriere- og udviklingsmuligheder
 • Muligheden for at være en del af et højt engageret og professionelt team

Sund work-life balance og gode udviklingsmuligheder

Du får stadig tid til familie og venner! Hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Derfor har du mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode karriere- og udviklingsmuligheder, som vi  understøtter med din individuelle udviklingsplan, kurser og videndeling på tværs af hele Visma.

Du bliver fri for at smøre madpakke, for vi har den lækreste frokostordning, og når du har spist for meget, kan du gå med dine kolleger i vores eget fitnesscenter og kæmpe dig tilbage til den gode samvittighed.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte IT Operations & Service Delivery Manager Berit Søgaard på +45 42 82 21 56, mail: berit.soegaard@visma.com.

Ansøgningsfrist: 26-05-2021.

Ansættelsesproces:

 1. Screening og ability test
 2. Første interview med leder og ligestillet kollega
 3. Anden interview med leder og HR, herunder personlighedstest
 4. Reference kontrol

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HRM-løsninger. Med 155 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1500 kunder, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser.

Nye omgivelser i 2021

Fra 3. maj 2021 er Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gåafstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler, men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 26. april 2021

Arbejdssted

Location København