Business In­tel­li­gen­ce-udvikler


Vil du være med til at designe og udvikle vores fremtidige datawarehouse-løsninger til vores kunder?

Har du flair for data, dataintegrationer og ledelsesinformation? Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så er det måske dig, vi mangler i vores team.

Vi søger lige nu en dygtig og erfaren BI-udvikler, der vil være med til at designe og udvikle vores fremtidige datawarehouse-løsninger til vores kunder.

Med teknologien først og hjertet bag, arbejder Schultz' 180 medarbejdere hver dag for at skabe løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd. Vi er ca. 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø i Spinderiet i Valby, 50 m fra Valby st. og med mange muligheder for at bruge lokalområdet til indkøb og hygge.

Du bliver en vigtig del af vores BI-team i afdelingen for Softwareprodukter og projekter. Teamet udvikler og vedligeholder blandt andet BI-produktet Expose. Expose retter sig i øjeblikket primært mod beskæftigelsesområdet og er baseret på Microsoft Cloud-teknologier og Microsofts BI-stack - PowerBI, DAX, SQL Integration Services, SSIS-pakker, SQL, SQL-Server, mv.

Om jobbet

Expose har været i produktion siden marts 2019 og allerede nu har 30+ kommuner stor gavn af løsningen, som stadig vokser hastigt. Dit primære fokus er backend-delen af løsningen, men har du interesse for og mod på de mere frontend-orienterede dele, er der også mulighed for at lære og indgå i samarbejdet på den front.

Teamet arbejder agilt med stor fleksibilitet, selvorganisering og kolleger, som brænder for teknologien og domænet: ”Det vi laver har stor effekt ude i den virkelige verden, og vi hjælper rent faktisk mennesker i deres arbejde”. Som oftest gennemføres udviklingsaktiviteter i et tæt samarbejde med en eller flere kunder, hvilket både team og kunder har stor gavn og fornøjelse af.

Vi kalder vores bestræbelser på hele tiden at blive bedre – som mennesker, som teams og som virksomhed – for Det Agile Nirvana. Det har vi en del spas ud af, fx når vi laver film sammen til vores årlige kickoff. Det kan du se to eksempler på nedenfor:

Men det er alvorligt ment. Vi prioriterer det. ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt sammen”, som mottoet lyder i vores udviklermanifest. Alle kolleger er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden. Mød nogle af dem her.

Om dig

Du har +2 års erfaring som BI-udvikler og med at sikre data og -integrationer på tværs af systemer. Vi lægger vægt på, at du:

 • er velbevandret i Microsoft SQL Server og kan håndtere samt bygge kompleks SQL, eksempelvis procedurer, funktioner, sikkerhed og job-orkestrering
 • har erfaring med Microsofts BI-teknologi-stack, både i forhold til udvikling og drift af BI-løsninger, herunder interesse for kvalitetssikring og test – om muligt gennem automatisering 
 • har erfaring med eller interesse for Microsoft Azure og tilhørende BI-infrastruktur
 • har erfaring med at udvikle ETL-rutiner med fokus på transparens, robusthed, driftsstabilitet, skalerbarhed og performance
 • er god til at facilitere og understøtte udviklingsarbejde og dialog med kunder og dataleverandører
 • er en teamplayer, der naturligt ønsker at skabe gode relationer til dine kolleger

Hvis du har erfaring med beskæftigelsesdomænet og anvendelse af offentlige data, vil du helt sikkert have glæde af det, men det er ikke en forudsætning.

Vi tilbyder

 • Et job i en innovativ, vidensbaseret virksomhed i stærk udvikling
 • Udfordrende og varierende opgaver
 • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og masser af imødekommende og engagerede kolleger, der omgås hinanden i en uformel tone, og hvor vi hygger os sammen over et spil bordfodbold, bordtennis eller kaster os ud i hæsblæsende NERF-gun-kampe
 • En høj medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde
 • Løbende kompetenceudvikling
 • Fleksible arbejdstider
 • Frokostordning, massageordning, fredagsbar, løbeklub, årlig fællesrejse m.m.

Skal det være dig?

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Rasmus Espholm på mail rhe@schultz.dk eller telefon +45 81 77 45 33.

Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

J. H. Schultz Information A/S
Publiceret: 27. april 2021

Arbejdssted

Location Valby