It-pro­jekt­le­der til at lede it-in­fra­struk­tur­pro­jek­ter


Har du lyst til at bidrage med din it-viden til at lede it-infrastruktur projekter og gøre en forskel for sundhedsvæsenet? Så er vores stilling som projektleder måske lige dig.

Etablering af infrastruktur

Du bliver ansvarlig for at videreføre vores projekt med at implementere forskellige infrastrukturkomponenter på vores sygehuse. Du kommer til at løse opgaven med at udvælge og indkøbe en løsning til vores nye kortløsning til brugergodkendelse samt stå for den efterfølgende udrulning i klinikken i tæt samarbejde med leverandører, It og interessenter fra disse enheder. Efterfølgende vil der være andre projekter af lignende karakter.

Du skal rapportere til programstyregruppen og porteføljeledelsen omkring status og fremdrift, så vi introducerer dig selvfølgelig til de nødvendige dokumenter, skabeloner og it-værktøjer.

Det er en fast stilling, og da du skal indgå i et allerede kørende projekt, har vi brug for, at du kan starte hurtigst muligt.

Flair for it-infrastruktur og evnen til at skabe fremdrift

Vi ser gerne, at du har erfaring med it-infrastrukturprojekter, og at du har flere års erfaring med projektledelse inden for it. Vi lægger vægt på, at du har erfaring fra sundhedsvæsnet og har en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau.

Da vi anvender Prince2 som 'best practice' for udførsel af vores projekter, er det vigtigt, at du er certificeret i denne projekttilgang. Vi vil i fremtiden understøtte en mere agil tilgang til projektudførsel og derfor er et solidt kendskab til agile metoder som Scrum en fordel. Ligesom det er en fordel, at du har kendskab til Servicenow.

Som person evner du at tage ledelsen af et projekt og skabe fremdrift, struktur og overblik. Du har solide kommunikationsevner, som gør, at du kommunikerer nemt med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du skal agere selvstændigt, og via din planlægning forudser du udfordringer og risici, så du fremstår proaktivt med dine projektopgaver.

Som projektleder formår du at udøve teamledelse, der skaber engagement og positiv energi ud fra en imødekommende og respektfuld tilgang. Vi forventer endvidere, at du er en dynamisk person, som har en god energi og lyst til at gøre en forskel for hospitalerne i Region Midt, med de projekter vi gennemfører.

Kan du lide dialog, dygtighed og dristighed? Det er værdierne hos os

Du bliver en del af Projekter & Metode, hvor vi er 26 medarbejdere med et højt erfaringsniveau og en uformel omgangstone. Vi arbejder efter en mission om at sikre sammenhængende it-løsninger i Region Midtjylland, og vi gennemfører projekter, der realiserer de forretningsmæssige mål styret af forretningens behov.

Du bliver en del af en åben organisation, der spænder fra sikkerhedsfolk og it-udviklere til it-supportere, så der er i den grad plads til forskelligheder hos os. Dialog og åbenhed er derfor afgørende for at finde den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, vores værdier og på vores samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence. I Projekter & Metode samarbejder vi også ud fra levereglerne, dialog, samspil, loyalitet, fællesskabet, trivsel, arbejdsmængde, ligeværdighed, tillid, udvikling og mødekultur.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland.

Vi arbejder med agil MUS, så ud over dine løbende 1:1-samtaler med din leder, har du minimum 4 gange årligt MUS, hvor du og din leder sætter fokus på din trivsel og udvikling. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder for Projekter & Metode John Bonne Nyholm på 2374 9898 eller johnyh@rm.dk. Se også Johns LinkedIn-profil.

Send din ansøgning senest den 4. maj 2021. Vi regner med at holde samtaler den 12. maj, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af 490 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 27. april 2021

Arbejdssted

Location Aarhus