Softwa­re­ud­vik­ler


Vi søger med lys og lygte efter den rette programmør til vores softwareudvikler-team. Ligesom resten af teamet, skal du være opdateret på de nyeste tendenser i vores digitale verden og stadig være nysgerrig efter at udvikle nyt, for vores kunder forventer, at vi programmerer fremtidens tendenser i dag.

Vores kontor i Esbjerg summer af god stemning og kreative tankegange blandt ligesindede, og der er hele tiden fokus på innovative løsninger. Vi arbejder tæt sammen, og selvom der ofte er travlt og skarpe deadlines, der skal overholdes, sørger vi for, at vores udmærkede værkstedshumor og gode fællesskab bevares.

Er det et miljø, du kan se dig selv i?

Så kan vi tilbyde en fuldtidsstilling som programmør og softwareudvikler hos os, hvor du vil få en alsidig hverdag med spændende udfordringer i et godt team, der vil rykke dig fagligt og give dig gode kolleger i et uformelt miljø, hvor indflydelse og innovation er nøglepunkter.

Du skal være kompetent indenfor dit felt. Det er ikke vigtigt, om du er nyuddannet eller har lang erfaring, så længe dine kompetencer matcher vores eller er bedre, er du en interessant kandidat for os.

Dine primære værktøjer vil være C#, ASP.NET og Angular, og du vil typisk komme til at arbejde selvstændigt i et mindre projektteam med en stor grad af ansvar og indflydelse på projekterne. Du vil primært skulle udvikle .NET-applikationer samt MSSQL-databaser i forbindelse med både nye og eksisterende projekter.

Du deltager i hele udviklingsprocessen fra specifikation af krav, udvikling til testspecifikationer og dokumentation af de færdige produkter.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål om stillingen eller Vetech Software Solutions, er du velkommen til at kontakte direktør Johnny Hansen på tlf. 70237707 eller mail jh@vetech.dk eller læse mere om Vetech på www.vetech.dk.

Er du interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning - vedlagt relevante bilag - på en email til jh@vetech.dk.

Der afholdes løbende samtaler.

Gem job

Vetech Software Solutions ApS
Publiceret: 28. april 2021

Arbejdssted

Location Esbjerg