Erfaren .Net-udvikler til stærkt web-team


Vil du være en del af et fantastisk webudviklingsteam, der holder sig up to date med nye teknologier? Og kan du se dig selv udvikle gode brugervenlige platforme, vi alle kan være stolte af, for Danmarks største energi- og fibernetkoncern?  

I Andels web-udviklerteam har vi kontstant fokus på, at vores kundevendte platforme i forretningen er brugervenlige og moderne, og derfor leder vi efter endnu en erfaren full stack web-udvikler der kan indgå i vores dygtige udviklerteam i Haslev. 

Du kommer til at 

 • udvikle og drifte webløsninger til Andels 1500 medarbejdere samt vores 2.8 mio kunder
 • deltage i alle faser af DevOps (tekniske designs til programmering, implementering, code reviews, idriftsættelse, test, overvågning, bug fixing, kvalitetssikring og automatisering)
 • deltage aktivt i Scrum-processen 
 • vedligeholde relevant faglig og teknisk dokumentation

I det daglige arbejde vil du sidde i et åbent kontorlandskab sammen med 6 andre dygtige webudviklere, som sætter en ære i at være Andels foretrukne IT-samarbejdspartner. Her ligger fokus på at udvikle og drifte web-løsninger til både interne og eksterne platforme i tæt samarbejde med forretningen.
Du arbejder i et team der bruger en agil og moderne tilgang, præget af vidensdeling, sparring og samarbejde på tværs. Vi prøver ofte nye tilgange og er ikke bange for at springe ud i nye frameworks og teknologier. Vi benytter os med stor fordel af Pair-programming og Scrum er vores daglige udviklingsmetode. (Kender du Scrum er det en fordel – hvis ikke kan du lære det) I udviklerteamet vil du opleve et godt og givende fællesskab med kollegaer der tager ansvar og har en stor grad af frihed.

Vi forventer, at du har en solid erfaring med webudvikling og forstår og kan bidrage i hele stacken fra backend til frontend. At du kan springe ind i et godt kørende team med nysgerrighed og professionalisme. Vi lægger stor vægt på, at du som person er åben, ærlig, udadvendt og tager medansvar for teamets væren og målsætninger. 

Desuden forventer vi at du: 

 • har en relevant IT-faglig baggrund/uddannelse  
 • Kan disse grundlæggende IT-forudsætninger: 
  .Net-platformen, C#
  Azure-platformen
  Visual Studio
 • altid er nysgerrig på at lære ny viden, og lærer din egen viden videre i teamet
 • at du som person er en proaktiv holdspiller

Derudover arbejder vi med mange teknologier, så det er en fordel hvis du har kendskab til nogle af følgende: CMS, SQLAzure DevOps, Git, Blazor, VueJS eller andre SPA, Scrum, Webpack, MJML, automatiseret UI test, SOA-arkitektur, Microservices, Azure ServiceBus, Single Page Application, HTML, JavaScript, CSS, JSON, kendskab til datastrukturer og algoritmedesign, Design patterns, REST/gRPC, Mobil app-udvikling.

Vi tilbyder dig et fællesskab i et super godt team med aktiv vidensdeling og mulighed for dygtiggørelse i en stor energi koncern.
Andel er et andelsselskab der skaber velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger, men også når vi investerer visionært i fibernet, vindmøller, smarte energiløsninger og ladeinfrastruktur til elbiler. Og du vil hurtigt opdage at vi, trods store tanker og visioner, er helt nede på jorden.

Desuden tilbyder vi en attraktiv lønpakke med bl.a. en god pension og div. forsikringer, en god kantine, gratis fitness lokale, hjemmearbejdsplads og div. Personalegrupper og goder. 

Du kan læse mere om Andel på vores hjemmeside www.andel.dk.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Holten på telefon 21 55 23 54 eller pr. e-mail hho@andel.dk.

Forventet ansættelse er d. 9. august 2021. 

Ansøgningsfrist den 25. maj 2021.Samtaler afholdes i uge 22/23  2021 

Vi glæder os til at høre fra dig

Gem job

Andel Holding A/S
Publiceret: 27. april 2021

Arbejdssted

Location Haslev