Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Softwa­re­ud­vik­ler til spændende ma­skin­pro­jek­ter


Er du vild med softwareudvikling og mekanik, og vil du se dine projekter rejse sig fra printpladen og blive til fuldt funktionelle maskiner?

Hos JE electronic A/S giver vi dig muligheden for at slippe din indre nørd fri og udvikle komplekse embeddede elektronikløsninger helt fra bunden og kombinere moderne IoT-teknologier med klassisk C-kodning.

”Du bliver smidt lige i gryden og sat i gang med projekter, selvom du er helt ny. Der er et højt fagligt niveau, og der er altid kolleger, du kan sparre med,” fortæller Mikkel, der er software udvikler.

JE electronic A/S udvikler og producerer kundespecifikke el-styringer og elektronikløsninger til en bred vifte af maskiner og industrielt udstyr. Vi udvikler en stor del af vores løsninger helt fra bunden og har et godt ry blandt store danske maskinbyggere, der vælger os som underleverandør hver gang på grund af vores høje kvalitet og store faglighed. Vi er lidt over 30 ansatte og er beliggende i naturskønne omgivelser ved siden af golfbanen i Vejle få minutter fra motorvejen. Organisationen er meget flad og uformel, hvor der er kort vej fra ide til beslutning. Der er stor fleksibilitet og plads til familielivet.

”Det er fedt at arbejde direkte med de maskiner, vi laver software til. Det er interessante produkter, og vi sætter ofte maskinerne op her hos os, så vi kan teste på dem løbende og følge udviklingen, indtil de står færdige,” fortæller Kim, der er embedded softwareudvikler.

Du er med i projekterne fra start til slut

Du bliver en del af et udviklerteam på syv, der har en bred erfaring i såvel embedded som PC og backend udvikling. Vi arbejder både sammen og individuelt med de forskellige projekter.

Du starter typisk dine projekter hos kunden, hvor vi afdækker maskinernes ønskede funktioner. Herefter er du med i alt fra designfasen til udvikling af prototyper og tests. Dine opgaver kunne inkludere:

  • at udvikle embedded software i C samt test, fejlfinding og verifikation
  • at være med til at fastlægge arkitektur og designe systemerne
  • at udvikle eller videreudvikle diverse kommunikations-interfaces til eksempelvis LTE og bluetooth samt vores web baserede IoT-platforme
  • evt. også at udvikle tools til PC og backend i C#

Er du hooked på softwareudvikling og elektronik?

Som person er du vild med nye udfordringer og trives med både at arbejde analytisk og eksperimenterende for at finde smartere løsninger.

  • Du har sikkert en bachelor, kandidatgrad eller ingeniøruddannelse inden for IT eller elektronik.
  • Du har evt. nogle års erfaring fra en lignende stilling som embedded udvikler eller svagstrømsingeniør, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet.
  • Du har erfaring med programmering i C og gerne C#.

”Vi har et godt miljø med en fin blanding af kvinder og mænd. Vi har en afslappet omgangstone, hvor der er plads til at sige chefen imod, når vi arbejder på projekterne,” fortæller Mikkel.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på +45 7245 9106 eller på jse@jobindex.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 8. maj 2021 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 27. april 2021

Arbejdssted

Location Vejle