Backend Engineer - Customer Ex­pe­ri­en­ce


Er du backender helt ind i knoglerne og spiser du kode til morgenmad? Vil du med på en vild vækstrejse, og være en nøglespiller i at starte vores Tech hub i hjertet af København? Kan du se dig selv være med til at sætte nye standarder for, hvordan man bygger og bruger finansielle produkter?

Ja? Så skal du bestemt ikke tøve med at sende os en ansøgning! 

A look under the hood - vores tech 

Vores tekniske platform bygger på en eventbaseret microservice-arkitektur, hvor continuous og independent deployability er et must med omkring 1000 releases i måneden. Vi hoster vores platform i AWS og orkestrerer vores microservices via Kubernetes - og alt, hvad der hører til af Cloud Native-teknologier. Vores primære sprog er Go, men vi tror samtidig på “the right tool for the job”.

Hos Lunar gør vi tingene simultant. Det betyder, at vi i øjeblikket står over for en hæsblæsende periode, hvor vi skal udvikle og udbygge nordens nye 100% digitale bank. Fra et tech perspektiv betyder det blandt andet, at vi hele tiden skal understøtte vores 200.000+ brugere både i forhold til vedligehold, kvalitet og optimering af nye produkter samt introducering af nye.  

Lidt om dig 

Som person er du en holdspiller. Du elsker at blive udfordret i din dagligdag af både kolleger og problemstillinger, og måske du allerede har erfaring inden for nogle af vores problemstillinger. Dine skills inde for backendudvikling er sublime, og det er skills som du hele tiden gerne vil forbedre og udvikle. Du elsker at din kode kan være med til at påvirke brugeren, og du vil løbe langt for at skabe en god brugeroplevelse. 

Du er god til at få tingene fikset, og dit mindset er fail-faster. Du er nysgerrig af natur, og drømmer om at lære nye discipliner - samtidig er du ikke bange for at smøge ærmerne op og give den en skalle nede i koden.  

Hvis du skulle beskrive dig selv, ville du bruge ord som lærenem,  , sjov, flink og med en can-do attitude. 

Rollen & opgaverne 

I Lunar arbejder vi i squads - som er tværfaglige teams med sammensætning af forskellige skills -  og du vil blive en del af Voyager! Voyager har tæt berøringsflade med vores interne support center, Houston (Ja, we love space!). Redskabet bruges af Tech, Financial Crime Prevention, Back Office og vores Customer Service. Voyager skal fremadrettet sidde i København, og du vil få rig mulighed for at have indflydelse på opbygningen og udviklingen af netop dette squad  sammen med dine nye kolleger. 

Dine opgaver vil blandt andet være, at:

 • Vedligeholde og udbygge vores backend services til vores customer support.
 • Vedligeholde og bygge integrationer med de alle de domain services i Lunar der berører support.
 • Finde gode løsninger til at understøtte vores ambitiøse vækstplaner sammen med resten af teamet.
 • Bygge robust og skalerbar software med høj kvalitet.

Vi arbejder 100% pull request baseret, så som du vil få tæt sparring med kompetente kolleger på tværs af tech, når de reviewer din kode og omvendt. Vi deployer mange gange dagligt, så du vil lynhurtigt have dine første services ude i production.

Vi glæder os til at du kommer med:

 • 3+ års erfaring fra en lignende rolle - branchen er underordnet. Det vigtigste for os er dine ambitioner og lysten til at skrive god kode. 
 • En uddannelse inden for Computer Science fx. Datalogi, Ingeniør m.m
 • Elsker at bygge distribuerede systemer i stor skala
 • Har erfaring med web teknologier og sprog såsom Typescript og Node og at bygge services til frontends.
 • Har erfaring inden for; Node, microservice arkitektur, messaging, Docker og Kubernetes - og har erfaring med eller lyst til at lære om Go.
 • Måske har kendskab til; event sourcing, Grafana, PostgreSQL, GraphQL, design og udvikle sikker systemer.

Det her bliver du en del af

 • Du kommer til at sætte dit præg på Nordens nye digitale bank, og din daglige gang bliver på vores lækre kontor i centrum af København.
 • Faglig sparring med knalddygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder. 
 • Uformel tone, masser af grin og højt til loftet. 
 • Du bliver en del af en iværksættervirksomhed, som oser af drive, og som har en fantastisk holdånd. Sammen har vi allerede opnået flotte resultater, og vi er slet ikke færdige. 
 • I Lunar lægger vi vægt på at følge op på de ting, vi laver, så vi hele tiden lærer hver især og som team. 
 • Vi går op i, at vores medarbejdere har det godt. Vi har en super lækker kantineordning, snacks to die for, fredagsbarer samt yoga og meditation på kontoret, padel turneringer, cykelklub og meget mere. 

Vi elsker diversitet og alt det, der gør os forskellige - det er nemlig også det, der gør os nice! Nogle er ekstroverte - andre introverte. Vi taler ikke alle sammen dansk, norsk eller svensk til gengæld taler vi alle engelsk. Det vigtigste er respekt og forståelse - for selvom der er forskel på os to, så er vi gode venner, kan du tro.

Vil du være med til at skrive historie? 

Er du klar på at blive en del af en organisation, hvor der er fart på, hvor armbevægelserne godt må være store, og hvor du glæder dig til at møde ind?  

Så send os en ansøgning her - vi glæder os til at læse den.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at skrive til Engineering Manager, Kenneth Fiil på kfi@lunar.app

Gem job

Lunar A/S
Publiceret: 4. juni 2021

Arbejdssted

Location Copenhagen