Region Syd­dan­mark søger en da­ta­ba­se­ad­mi­ni­stra­tor til vores in­fra­struk­turaf­de­ling i Regional IT (genopslag)


En af vores dygtige databaseadministratorer har valgt at gå på efterløn, og derfor søger vi hermed efter en ny skarp kollega til DBA-teamet, der på nuværende tidspunkt består af 3 medarbejdere.

Som databaseadministrator vil du få det daglige ansvar med at sikre driften af de centrale databaser i hele vores IT-infrastruktur. Langt hovedparten af vores databaser er baseret på Microsoft SQL standalone servere, men vi ser stigende efterspørgsel efter Always-On Cluster, hvorfor erfaring med den teknologi er vigtig. Ud over Microsoft SQL anvendes store Oracle databaser til driftskritiske applikationer, og det vil være en stor fordel, hvis du enten har erfaring med, eller ønsker at dygtiggøre dig på den teknologi.

Du vil indgå i et team med to øvrige databaseadministratorer i afdelingen, og der vil også være tæt samarbejde med de øvrige kolleger i Infrastruktur. Du vil således organisatorisk være placeret i vores infrastruktur afdeling - sammen med de øvrige 32 medarbejdere.

Dine opgaver

Du har ansvaret for at sikre løbende drift og vedligehold af databasemiljøerne, der fysisk er placeret i Regionens datacenter på Kolding sygehus. Du vil derfor få fast arbejdssted på Kolding sygehus sammen med den øvrige Infrastruktur afdeling.

Da vores database-miljøer er meget kritiske for driften, skal der konstant være fokus på at sikre de daglige driftsopgaver og kvaliteten heraf, samt konstant have øje for forbedrings- og optimeringsmuligheder.

Opgavefeltet er bl.a.:

 • Sikre at de driftsmæssige opgaver løses såvel i normal drift som i skærpet drift situationer
 • Sikre at hele miljøet fungerer optimalt, og løbende optimeres
 • Følge op på kapaciteten og eventuelt sikre nødvendige tilpasninger af miljøet
 • Udarbejde backup/recovery planer, fail-over procedurer og afprøvning heraf
 • Deltage i planlægningen og gennemførsel af releases på de kritiske systemer
 • Indgå i tæt dialog med leverandører og producenter i forbindelse med driftsrelaterede opgaver i miljøet
 • Det er muligt, du på sigt kommer til at deltage i en vagtordning (tilkald fra hjemmet)

Din profil

Du har meget erfaring fra tilsvarende stilling og er vant til at tage ansvar for et stort og kritisk it-system. Du har desuden et teknisk bredt fundament, der gør dig i stand til at have dialogen med de øvrige teknikere i infrastruktur-afdelingen omkring platformen.

 • Du har stor erfaring med drift af Microsoft SQL servere i Always On setup
 • Du spiser SQL statements til morgenmad og brygger udelukkende kaffe igennem en stored procedure
 • Du har erfaring med drift af Oracle databaser – eller har lyst til at dygtiggøre dig på den teknologi
 • Du skal brænde for automatisering og scripting, da det er en stor del af vores hverdag
 • Du kan bevare roen i pressede situationer
 • Du har analytisk sans og evne til at arbejde struktureret og målrettet
 • Du er god til at dokumentere dit arbejde
 • Du har erfaring med ITIL-principperne
 • Du evner at kommunikere på skrift og gøre dig forståelig på både dansk og engelsk

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.
Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, tæller i alt ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug for at forbedre hverdagen for regionens medarbejdere til gavn for borgerne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. Vi arbejder målrettet med kompetenceudvikling og laver løbende opfølgning på planer for efteruddannelse. Der er rig mulighed for at holde sig opdateret og skarp inden for sit felt.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Yderligere information

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lars Varming, tlf. 2051 1282.

Stillingen ønskes besat hurtigst mulig – forventeligt 1. juli 2021. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.

Ansøgningsfristen er den 16. maj 2021. Vi forventer at afholde 1. samtale den 18. maj og 2. samtale den 21. maj. og der anvendes HR test imellem 1. og 2. samtale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Gem job

Region Syddanmark
Publiceret: 29. april 2021

Arbejdssted

Location Kolding