Vitec Software Group leder efter CEO for Vitec CITO


Vitec CITO er en del af den børsnoterede nordiske koncern Vitec Software Group AB. Som følge af et generationsskifte, og at vores nuværende CEO ønsker at løse andre opgaver i virksomheden, søger vi nu en ny CEO for virksomheden. 

Vitec CITO udvikler, sælger, og leverer alt hvad et moderne apotek har brug for indenfor software og hardware. Det har vi allerede gjort i mere end 35 år, og vil også de kommende mange år indtage en vigtig rolle i markedet.

Vores løsninger sikrer, at apotekerne kan opretholde deres samfundskritiske funktion, hvor alle funktioner i forbindelse med kasse systemer, medicin håndtering og regnskabsfunktioner. Salg og validering op mod de centrale receptsystemer, sikre korrekt tilskud til den enkelte kunde i et moderne apotek. Herunder både kasse systemer, medicin håndtering og regnskabsfunktioner.

C2 systemet (udtales CITO) er kendt for at have en stabil drift, være hurtigt og til enhver tid leve op til den gældende lovgivning. En kompliceret og foranderlig række af love og bekendtgørelser, der gælder for et af Danmarks mest regulerede områder.

Vitec CITO er et softwarefirma placeret i Allerød, hvor alle knap 20 medarbejdere har deres udgangspunkt.

Vi leder efter en CEO, der er en resultatorienteret, engageret og erfaren leder med fokus på udvikling og gode relationer til såvel apoteker som myndigheder. Du har en god teknisk forståelse og interesse for softwareprodukter til forretningssupport, der kan bygge bro mellem it og forretning.

Som CEO er du ansvarlig for den daglige ledelse af virksomheden, herunder den strategiske udvikling af virksomheden, produkterne og organisationen. Det er ønskeligt, at du har erfaring med at agere i et reguleret marked, og har forståelse for vigtigheden af leverance kvaliteten, samtidigt med at du i samarbejde med resten af teamet kan opfatte tendenser i markedet, og omgøre det til nye løsninger.

Du er en kommunikativ, troværdig og pålidelig relationsskaber, der kan opbygge og videreudvikle et stærkt forretningsnetværk, formidle en vision for fremtiden og sikre, at nødvendige optimeringer initieres og realiseres med fokus på kunder, produkter, rentabilitet og medarbejdernes trivsel. 

Vi leder efter en person, der har de rette betingelser for at være en positiv rollemodel for virksomhedens værdier og kultur. For os er produkterne vores fundament, vi gør det let og tror, at åbenhed og tillid er den bedste måde at nå målet på. Der lægges stor vægt på, at vores nye CEO har den rette drivkraft og robusthed, en god forretningsforståelse og eksekveringskompetence og ønsker at bidrage til at videreudvikle virksomhedens førende position på markedet.

Vi har og ønsker en stærk entreprenørånd inden for Vitec Software Group, som er noget der betyder meget i vores DNA, det er derfor vigtigt at du føler dig på hjemmebane her også.

Alle CEO’er i Vitec Software Group referer til Vice President Operations. 

For mere information om virksomheden, se www.vitecsoftware.dk 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte VP Operations Kim Møller Jensen på kim.moller.jensen@vitecsoftware.com eller mobil +45 4244 0260 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Gem job

Vitec Cito A/S
Publiceret: 3. maj 2021

Arbejdssted

Location Allerød