Plan­to­ra­ma søger NAV-supporter til ho­ved­kon­to­ret


Har du solid hands on erfaring med Microsoft Dynamics NAV og har du generel flair for IT? Er du en dygtig kommunikatør, der nemt kan forklare selv komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye NAV-supporter til hovedkontoret. 

Vi er i rivende udvikling og i takt med at vi åbner flere centre og udvider eksisterende, har vi brug for at styrke vores IT-afdeling. Som NAV-supporter bliver du en del af et stærkt team der med base på hovedkontoret i Lystrup yder support til Plantoramas medarbejdere rundt i hele landet. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på hverdage mellem 8 og 16 samt en weekendvagt hver 3. uge.  

Dine primære opgaver 

  • Generel brugersupport til vores NAV-brugere 
  • Support til vores kassepersonale ved problemstillinger på POS-terminaler 
  • Håndtere faste driftsopgaver med NAV som omdrejningspunkt.  
  • Understøtte vores udviklere ved test og udrulning af nye funktioner i NAV 

Vores forventninger til dig 

  • Du har minimum 2 års erfaring med Microsoft Dynamics NAV 
  • Som person er du serviceminded, udadvendt og velformuleret  
  • Du arbejder systematisk 
  • Du kan overholde deadlines og forstår vigtigheden af at få afsluttet opgaver hurtigt og effektivt 
  • Du kan håndtere at have flere opgaver i spil samtidigt, i en travl og foranderlig hverdag 
  • Kendskab til LS Retail er en fordel, men ikke et krav.  

Som NAV-supporter vil du dagligt være i dialog med vores medarbejdere, og derfor er det vigtig, at du er velformuleret i både skrift og tale, og nyder at gøre en forskel for andre. Du skal trives med at tage ansvar og arbejde selvstændigt, men samtidig skal du se værdien i at være en del af et team, hvor vigtigheden af at kunne tage imod og bidrage med gode ideer er i højsædet.  

Hvad kan vi tilbyde dig? 

Du bliver en del af IT-afdelingen som i dag består af 9 personer inhouse, kombineret med eksterne konsulenter efter behov. Tonen er uformel, personlig trivsel og udvikling er i fokus, arbejdstiden er fleksibel og der er mulighed for at arbejde hjemmefra. Derforuden får du laptop, mobiltelefon og øvrigt udstyr efter behov samt firmabetalt internet hjemme og en konkurrencedygtig løn. 

En arbejdsplads hvor du kan udvikle dig 

Du bliver en del af et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af sæson- og temposkift. Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor dedikerer vi årligt 2 % af den årlige lønsum til videreuddannelse og sundhedsinitiativer, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, så du kan have det godt gennem hele livet. Og så kvitterer vi selvfølgelig med et personalekort, der giver rabat i vores centre.  

Lyder det som noget for dig? 

Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart pr. 1. august 2021. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener, at du er vores nye kollega.

Ansøgningsfrist: 17-05-2021.

Yderligere oplysninger fås hos Jesper Dalgaard, telefon: 88443490.

Gem job

Plantorama
Publiceret: 3. maj 2021

Arbejdssted

Location Lystrup