Vil du gøre en forskel som BI-udvikler og datahaj


Brænder du for at udvikle og levere dataprodukter af høj kvalitet, der skaber værdi for sundhedspersonale, ledere og andre medarbejdere i Region Midtjylland? Så er det dig, vi søger.

Vi arbejder i Region Midtjylland professionelt med Business Intelligence til understøttelse af det daglige arbejde for alle regionens medarbejdere. På BI-kontoret er vi i alt 46 medarbejdere, som arbejder med en bred vifte af dataområder og omsætter organisationens informationsbehov til færdige dataprodukter, der skaber indsigt og understøtter forandring.

Du får en dagligdag med fuld fart og en stejl læringskurve. Engagerede, kompetente og hjælpsomme kollegaer og et spændende, udfordrende og udviklende job. Hos os er der højt til loftet, fordi ambitionerne er skyhøje.

Du kommer til at arbejde bredt med data

Du kommer til at arbejde med systematisk at bearbejde regionens data til forståelig information i form af datamodeller, analyser og visualiseringer. Du kommer i hverdagen til at bringe dine analytiske evner i spil, når du bygger dataprodukter baseret på dine dialoger med bl.a. klinikere og analytikere om deres behov og problemstillinger kombineret med dit kendskab til mulighederne i data.

Vi har et stort, alsidigt datavarehus med mange forskelligartede datakilder og et enormt videnspotentiale. Det kan være blandt dine opgaver både at udbygge dette potentiale med yderligere datamodeller og datakilder, såvel som at realisere potentialet gennem udbredelse af dataprodukter og undervisning/vejledning af brugere.

Det kan du

Vi forventer, at du har erfaring med teknisk at bearbejde store datamængder og at omsætte komplekst data til letforståelig information. Du har en kæmpe passion for opgaverne – og en relevant uddannelse, som f.eks. cand.it, civilingeniør i biomedicinsk teknologi eller cand.scient.pol/san.publ.

Du kan sætte flueben ud for de fleste af følgende kompetencer:

 • Analytiske evner – kan sætte dig ind i nye dataområder og anvende data i analyser, der giver ny viden
 • Formidling og datavisualisering – har evnen til at omsætte de komplekse forhold i data til nem forståelig information
 • Arbejder systematisk og struktureret – du går systematisk til opgaven og formår at skabe struktur i komplekse problemstillinger, med blik for detaljen
 • Dataforståelse – kan se og forstå sammenhænge i komplekse strukturer
 • Hacker-mindset – du tager ikke et nej for et nej og leder altid efter alternative løsninger på problemstillingerne
 • Har evne og lyst til at forstå brugernes behov og omsætte ideer til virkelighed

Det er en fordel, hvis du har erfaring med følgende eller lignende værktøjer og teknologier:

 • Microsoft SQL Server
 • Visual Studio - SQL Server Integration Services (SSIS)
 • Microsoft SQL management studio - Transact-SQL (T-SQL)
 • Viden om ETL-udvikling og -processer
 • Tableau til rapportering og visualisering

Kan du lide dialog, dygtighed og dristighed? Det er værdierne hos os

I vores It-afdeling bliver du en del af en åben organisation, der spænder fra økonomi-folk og it-specialister til it-supportere, så der er i den grad plads til forskelligheder hos os.

Dialog og åbenhed er afgørende for, at vi finder den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, Region Midtjyllands værdier og It-afdelingens samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence. Vi har i It-afdelingen en løbeklub, en sportsklub, en strikkeklub, fredagsbar og forskellige andre aktiviteter, hvor vi er sammen om andet end det faglige.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland.

Vi arbejder med agil MUS, så ud over dine løbende 1:1-samtaler med din leder, har du minimum 4 gange årligt MUS, hvor du og din leder sætter fokus på din trivsel og udvikling. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?

Du er velkommen til at kontakte BI-udvikler Line Nørgaard Due Grymer på 2466 8375 eller liochi@rm.dk, hvis du vil vide mere om jobbet.

Send din ansøgning senest den 24. maj 2021. Vi regner med at holde samtaler den 16. juni 2021, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af 490 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 3. maj 2021

Arbejdssted

Location Aarhus