Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Internet- og net­værks­spe­ci­a­list


Forestil dig selv 1 år ude i fremtiden:

Så er du lige netop den, vi gerne vil have med på holdet i EWII. Her får du mulighed for at blive en nøglespiller og sætte dit aftryk på en virksomhed med en helt klar vækststrategi – og sætte din viden om netværksdrift i spil.

Vær med til at etablere en national teknisk platform

EWII Bredbånds strategiske beslutning om at opbygge bredbåndsforretningen til en skalerbar størrelse, indebærer at vi udvider vores forretningsområder markant og samtidig er en væsentlig spiller i forhold til EWII Koncernens øvrige kommercielle forretninger.

Som internet- og netværksspecialist kommer du til at arbejde tæt sammen med vores direktør for EWII Bredbånd og du kommer på mange måder til at fungere som hans tekniske sparringspartner.

Derudover vil du altid kunne få sparring fra blandt andet eksterne konsulenter samt vores product management-afdeling, IT-afdelingen og vores tekniske support. For de sidstnævnte vil du også i nogle t tilfælde fungere som 2nd-level support og sparringspartner på baggrund af din indsigt og viden.

Få en helt central rolle i et spændende projekt

Du vil indgå i tæt samarbejde med forskellige leverandører og partnere, og du får en meget faciliterende rolle, som kræver, at du har indsigt i netværksdrift og måske endda kan sætte din erfaring med ISP-produktion i spil.

Erfaring med netværksdrift og god til at kommunikere Der flere veje ind til stillingen. Måske er du for nylig blevet færdig med en videregående uddannelse. Eller du er i kraft af din erfaring og interesse i IT og netværk selvlært.

Det vigtigste for os er, at du har en teknisk viden, så du kan tage den tekniske dialog med vores leverandører og partnere – og oversætte tekniske termer til kolleger, der f.eks. har et mere kommercielt fokus.

Vi leder efter kompetencer som:

  • en god IT-teknisk forståelse
  • erfaring med netværksdrift
  • indsigt i ISP-produktion og drift, herunder integration til POI, API og OSS
  • gerne erfaring med etablering af datacenter, integrationer, router management, leverandøraftaler m.v.

Du er indstillet på i første omgang at blive lidt af en enmandshær og den, kollegerne går til med de tekniske spørgsmål. Og du skal trives i en rolle, hvor du taler næsten lige så meget med vores eksterne leverandører, konsulenter og samarbejdspartnere, som du gør med dine kolleger.

Gør karriere på en spændende arbejdsplads

Når du starter hos os, sørger vi selvfølgelig for, at du får en god velkomst og en struktureret introduktion til de interessenter, som du kommer til at arbejde mest sammen med. Det ligger faktisk allerede i kalenderen, når du møder ind på din første dag.  Vi har rødder i hjertet af Trekantområdet, og vores hovedkontor ligger i Kolding. Men finder vi den helt rigtige til jobbet, er vi fleksible i forhold til din bopæl og hjemmearbejde. Og vi er rigtig gode til at skabe balance mellem arbejde og fritid.

Forretning med hjerte

I EWII Koncernen kan du bruge og udvikle dine kompetencer i et meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 430 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre leveringssikkerhed og gode kundeoplevelser.

Er du nu nysgerrig på, hvordan vores stærke og sunde fællesskab ser ud, så se filmen her og mød Ole, Pernille, Morten og Maria.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på +45 7245 9147

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link ”Søg jobbet her”. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Vi afholder samtaler løbende, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Senior rekrutteringskonsulent
Mette Markussen

Tlf. +45 72 45 91 47

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 3. maj 2021

Arbejdssted

Location