Vi søger en erfaren UX-designer til vores teams hos grammatip.com og ordbogen.com


Om jobbet

Grammatip.com, som er en del af Ordbogen A/S, er Danmarks største sprog- og grammatiktræningsplatform og anvendes af hundredtusindvis af brugere i grundskolen, gymnasierne og voksenundervisningen.

Ordbogen.com er med mere end 2 millioner opslag om dagen Nordens største ordbogssite. Siden januar 2020 har vi også ansvaret for Gyldendals digitale ordbøger.

Vi både vedligeholder og udvikler på baggrund af en løbende dialog med vores mange brugere, og vi har spændende planer for fremtiden, der både betyder bedre funktionalitet og design, nye og mere målrettede services og internationalisering. Vi søger derfor to nye kollegaer, der aktivt deltager i udviklingen, og som er klar til både store og små udfordringer med frihed under ansvar.

Vi ønsker derfor, at du:

 • har praktisk erfaring som UX-designer
 • er god til dialogen med brugere og interessenter
 • kan udvikle gode kunderejser fra wireframes til prototyper
 • har kendskab til f.eks. Sketch og Adobe
 • gerne har kendskab til agile principper og Scrum
 • er energisk og vedholdende
 • er social og udadvendt og er teamplayer
 • tænker kommercielt
 • ideelt set også taler og forstår tysk.

Du kan både tænke konceptuelt og ideudvikle, og du kan omsætte ideerne hurtigt og effektivt til praktiske løsninger. Og så befinder du dig godt i en meget omskiftelig hverdag sammen med et dygtigt agilt team. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet sammen med en PO og udviklere og forstår deres arbejdsmetoder, og formår at have det in mente i dit arbejde.

I vores IT-afdeling er vi mere end 40 engagerede mennesker, som arbejder med alt fra udvikling og design til drift og projektledelse. Vi vil gerne faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer, frokostordning, pension og sundhedsordning, og vi har masser af sociale aktiviteter såsom fredagsbar, biografture, spilaftener m.m. Har du spørgsmål, så kontakt Alexandra Lindhardsen på ali@ordbogen.com.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:

 • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
 • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
 • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
 • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.

Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via "søg jobbet her".

Gem job

Ordbogen A/S
Publiceret: 3. maj 2021

Arbejdssted

Location Odense