Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Net­værks­spe­ci­a­list til moderne IT-kon­su­lent­hus

Kunne du tænke dig en rolle, hvor du står for drift, rådgivning og udvikling af Enterprise-netværksløsninger?

Velkommen til Cortex Consult

Du bliver en del af en veldrevet danskejet IT-virksomhed med kerneforretning inden for cloud og drift af IT-infrastruktur. Vi blev etableret i 1998 og har kontor i Valby med omkring 60 ansatte. Vi er stolte af, at vores medarbejdere trives hos os. Her har 50 % af vores medarbejdere nemlig mere end 10 års anciennitet.

Vores fælles passion er at levere fantastiske løsninger og tilegne os relevant ny viden – til gavn for vores kunder. Du kan allerede nu se frem til at få et stærkt bagland med høj ekspertise, som altid står klar til at hjælpe.

Stå for netværksdriften hos stor offentlig kunde

Du indgår i et professionelt team af 7 netværksspecialister, som er en del af vores projekt- og konsulentorganisation, der udarbejder og leverer serviceydelser til nogle af vores største private og offentlige kunders IT-platforme.

Som netværksspecialist står du for at levere gode, stabile løsninger i store og komplekse infrastrukturmiljøer i et traditionelt netværk. Du får din daglige, faste gang hos en stor offentlig kunde med kontor på Christianshavn.

Her får du en selvkørende hverdag, hvor du sætter dig ind i kundens behov og rådgiver dem ud fra din viden – for du har helt styr på driftsleverance, kapacitetstilpasning og fejlretning. Du arbejder med alt fra firewalls til sikkerhed og kryptering samt Cisco Routing og Switching.

Herudover samarbejder du tæt med arkitekten hos kunden, deltager i interne statusmøder og byder ind på spændende projekter, hvor du tager ansvar for fremdriften på de dele af projekterne, som du herefter står for.

Få frihed under ansvar og branchens dygtigste kolleger

Selvom du arbejder hos kunderne, deltager du naturligvis i både månedsmøder, opfølgningsmøder og sociale events sammen med dine Cortex-kolleger. Vi er gode til at pleje vores tætte sammenhold, og du kan derfor glæde dig til både sommerfest, cocktailaftener, gokart – og meget mere.

Din vidensbank skal selvfølgelig også opdateres løbende. Derfor tilbyder vi efteruddannelse, kurser og certificeringer, ligesom du får en god løn inkl. pension, helbredsikring og frokostordning.

Erfaren specialist med forstand på netværk og service

  • Du har en relevant IT-uddannelse, gerne suppleret med en eller flere certificeringer på Cisco-platformen.
  • Du har flere års erfaring med udvikling, installation og drift af netværksløsninger i Cisco Enterprise-miljøer (LAN/WAN, sikkerhed, firewalls, m.m.)
  • Du har kendskab til infrastruktur fx Windows Server og lignende.
  • Du sætter en ære i at levere kvalitet og overholde deadlines og er serviceorienteret i alt, hvad du gør.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.
  • Du kan fremvise en ren straffeattest, da du skal kunne sikkerhedsgodkendes.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex, Jens Wang på 72 45 90 74.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 14. juni. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Cortex Consult A/S
Publiceret: 3. maj 2021

Arbejdssted

Location Valby