Ap­pli­ka­tions­ko­or­di­na­tor til Sund­heds­plat­for­men, Koncern IT

Vil du arbejde med udvikling og drift af Sundhedsplatformen? Så er du måske vores nye kollega i Kliniske Applikationer, Koncern IT, Region Sjælland.

Til Fokusområde Patientsadministrative Arbejdsgange i Sundhedsplatformen søger vi en Applikationskoordinator, der brænder for at være med til at optimere og konfigurere de arbejdsgange i Sundhedsplatformen, der understøtter arbejdsgangene i relation til breve og kalendere.

Du vil komme til at få en nøglerolle i Fokusområde Patientadministrative Arbejdsganges supportfunktion, hvor du bevæger dig i krydsfeltet imellem it-faglighed og sundhedsfaglighed. Du løfter opgaver, der spænder lige fra analyse af problemer i systemet, facilitering af møder, samarbejde med vores leverandør, EPIC, til styring af opgaver relateret til området. Du indgår i et team, hvor opgaver og ressourcer prioriteres i agil arbejdsmetode.

Der vil ligeledes være snitflader til andre projekter og programmer, hvor samarbejde og sparring er vigtig. Det kan både være på regionalt, tværregionalt eller nationalt plan.

Din profil

Vi søger en kollega, med relevant uddannelses- og/eller erfaringsmæssig baggrund enten indenfor sundhedsvæsenet eller it - og gerne en kombination. Du kan fx være ingeniør med speciale i sundheds-it eller lægesekretær med nogle års erfaring fra en lignende applikationskoordinatorstilling. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Sundhedsplatformen som bruger, klinisk bygger eller applikations- specialist/koordinator Har du erfaring med andre kliniske systemer og SAFe rammeværket, er det en kæmpe fordel.

Med udgangspunkt i dine kvalifikationer forventer vi, at du:

  • Er opsøgende og proaktiv i relation til egen læring, rammer og samarbejdet med andre
  • Har et stort fokus på konstant at udvikle kompetencer indenfor selvledelse og eget overblik
  • Har en modig, positiv og koncentreret tilgang til arbejdet
  • Kan løse opgaver med en proaktiv, vedholdende og analytisk tilgang
  • Er samarbejdsvant og har lyst og kompetencer til at samarbejde med personer med forskellig faglig baggrund og kvalifikationer
  • Kan agere facilitator i diverse sammenhænge f.eks. lede møder og workshops og dermed komme frem til de underliggende behov, der påvirker opbygningen af systemet
  • Har gode engelskkundskaber både ift. forståelse, mundtligt og skriftligt, gerne på et fagligt niveau, da certificeringen foregår på engelsk og kræver medium engelsk kundskaber
    Det er obligatorisk med uddannelse og certificering i en af Sundhedsplatformens applikationer. I den forbindelse skal du være indstillet på rejseaktivitet (to til tre uger) til f.eks. USA eller Holland. (I øjeblikket afvikles certificeringer virtuelt – dog på vores leverandørs lokaltid).

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 380 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi tilbyder

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Arbejdsstedet er Ringsted Sygehus, men da der er et tæt samarbejde med Region Hovedstaden, skal du være indstillet på flere ugentlige arbejdsdage i Region Hovedstaden.

Ansøgningsfrist

Hvis dette lyder interessant for dig, så send din ansøgning senest den 28. maj 2021.

Samtaler forventes gennemført i uge 23 og 24 Tiltrædelse; 1. september eller efter aftale

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:

Teamleder Bjørk Bendixen på 91 32 65 21 eller på bjbe@regionsjaelland.dk

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 3. maj 2021

Arbejdssted

Location Ringsted