Android-udvikler


- med øje for detaljen

Søges til Jyllands-Postens app-team.

  • Har du bred erfaring med Android-udvikling?
  • Trives du med at arbejde selvstændigt krydret med regelmæssig sparring fra dygtige og flinke kollegaer?
  • Vil du være med til at drive app-udviklingen for et af Danmarks største mediehuse?

Hvis du kan svare “ja” til ovenstående, så er det dig vi står og mangler!

Vores apps spænder over tre medier: Jyllands-Posten, Finans og Watch Medier.

Vi søger en Android-udvikler som har en god portion basisviden og mod på at lære mere. Om du har en relevant uddannelse eller er selvlært, er ikke vigtigt for os. Det vigtige er, at du trives med at lære, og at du brænder for at lave apps.

Vi forestiller os, at du har mere end to års erhvervserfaring med Android-udvikling og kan fremvise eksempler på, hvad du har været med til at lave. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med iOS-udvikling, men du behøver ikke at være ekspert på området. Vi forventer, at det ligger dig naturligt selv at tilegne dig den viden, der kræves for at løse en opgave.

Da vores Android-apps er skrevet i Kotlin, forventer vi, at du har erfaring med Kotlin – eller er villig til at lære det ved selvstudie.

Det er vigtigt, at du er lærenem og selvkørende og har mod på at tage ansvar, til gengæld tilbydes du et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du har stor indflydelse på de tekniske valg og din hverdag som helhed.

Du bliver ikke kun en del af vores app team, du bliver en del af en innovativ udviklingsafdeling, hvor alle brænder for at levere et godt produkt. Fraregnet vores iOS og Android-apps, bygger vi primært softwareløsninger på AWS med Docker som den gennemgående teknologi, og vi er tilhængere af Continous Delivery-principperne og automatiserer vores builds og tests.

Når omstændighederne ellers tillader det, er vi gode til at afholde sociale arrangementer, og der er mulighed for at komme på kurser, konferencer eller noget helt tredje.

Stillingen er fuld tid og løn forhandles efter kvalifikationer.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Toke Refstrup på toke.refstrup@jp.dk eller tlf. 22 55 93 93.

Ansøgningsfrist 18. juni 2021.


Jyllands-Posten er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsjournalistik; både digitalt og på print. I avisen og på jp.dk finder du hver dag vores stærkeste indhold, sat i scene af blandt andet dansk presses bedste layoutere, tegnere, fotografer, udviklere og journalister. Jyllands-Posten står også bag Finans, som er Danmarks største erhvervssite.

Nøgleord for Jyllands-Posten er rummelighed, kreativitet, kvalitet, udvikling og vækst. Kendetegnende for vore medarbejdere er, at de udviser dristighed, handlekraft og kompetence. Summen af talenter har gjort Jyllands-Posten til en af landets førende medievirksomheder.

Gem job

JP/Politikens Hus
Publiceret: 4. maj 2021

Arbejdssted

Location Aarhus