Stu­den­ter­med­hjæl­per i Digital workplace team


Brænder du for at formidle, planlægge og drive kommunikationskampagner samt skabe lækkert digitalt indhold? Interesserer du dig for IT og digitale værktøjer. Vil du være med til at sætte IT og Digital Workplace på dagsordenen i Norlys? Så skynd dig at læse videre!

Digital Workplace

Digital Workplace er en nyere afdeling i vores IT-organisation under IT Operations. I Norlys ønsker vi at skabe opmærksomhed og synlighed om vores digitale arbejdsplads, så vi giver vores kollegaer de bedste forudsætninger for at bruge de digitale redskaber, vi har til rådighed. Vi ønsker at anvende vores digitale platforme bedst muligt, og for at nå i mål med det, skal vi sikre en tilstedeværelse på alle vores kanaler.

Fællesskab på tværs

Du vil blive en del af et team, som arbejder i spændingsfeltet mellem IT, kommunikation og forretningen. Du bliver en del af en uformel kultur i et stærkt fagligt og ambitiøst miljø med højt til loftet.

Vi er en skøn blanding af IT-nørder og ord-nørder, der elsker at være lige dér, hvor tingene sker, - og se, at dét vi gør, rent faktisk gør en forskel for vores kollegaer” siger Stine Nilsson, der er Manager for teamet.

Din hverdag vil primært bestå af at planlægge og eksekvere vores interne kommunikations- og awarenes kampagner. Du vil være et synligt ansigt i forretningen, når det kommer til at formidle information om den digitale arbejdsplads, men også generelt om IT. Du skal derfor være udadvendt og smilende, og ikke bange for at være på – både i forhold til optræden på video samt fysisk undervisning.

Derudover vil nogle af dine opgaver være:

  • User Adoption af eksisterende og nye IT-løsninger.
  • Udarbejdelse af artikler, vejledninger, videoer til internt brug.
  • Planlægge og koordinere kommunikationskampagner samt eksekvere disse.

Antennerne er ude, når det kommer til samarbejde, træning og kommunikation

Du er midtvejs eller sidst i din uddannelse indenfor IT og/eller kommunikation. Det kan f.eks. være Kandidatuddannelse i IT, kommunikation og organisation, eller anden relevant uddannelse.

Du er passioneret og nysgerrig for nye IT-teknologier. Du formår i samarbejde med dine kollegaer at inkorporere teknologier i dagligdagen igennem tæt samarbejde, træning og kommunikation med resten af huset.

Du finder det inspirerende at styrke dine kollegaers evne til at arbejde sammen på nye måder, og være mere mobile og produktive. Du brænder for at formidle viden om IT på et niveau, som alle forstår. Det vil være en fordel at have erfaring med tekstforfatning, kampagneplanlægning og grafisk fremstilling.

Vi er et ungt, ambitiøst og kreativt team, som vil tage imod dig til med åbne arme. Du vil få rig mulighed for at tilegne dig ny viden og samtidig teste dine kompetencer af i praksis.

Vi tilbyder et spændende job med gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsmiljø, der gør det sjovt at gå på arbejde. Vi prioriterer den enkelte medarbejders personlige og faglige udvikling højt og tilbyder en høj grad af ansvar og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer og vidensdeling. Det er vores ambition at øge din markedsværdi, mens du arbejder hos os.

Du vil kunne arbejde på vores kontor i enten Århus, Silkeborg eller Esbjerg alt efter, hvor du bor. Der vil også være mulighed for at kunne sidde hjemme og arbejde i nogle af timerne.

Skal vi arbejde sammen?

Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem dog senest den 7. maj 2021. Vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Digital Work Place, Stine Nilsson på 2943 3341 eller stin@se.dk. Du er velkommen til at tjekke Stines Linkedin-profil her. 

Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Gem job

Norlys Holding A/S
Publiceret: 4. maj 2021

Arbejdssted

Location Aarhus, Silkeborg eller Esbjerg