NextGen søger IT-talenter & softwa­re­ud­vik­le­re der er klar til next level


Er du NextGen IT-talent?

Er du klar på en stejl læringskurve og nye tekniske udfordinger?

Tag next step i karrieren som IT-talent hos EPICO NextGen. Send os dit CV i dag.

 

KARRIEREUDVIKLING

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

IT-TALENT HOS EPICO NEXTGEN

EPICO NextGen er bindeleddet mellem den næste generation af IT-Talenter og det næste job i IT-branchen. Vi hjælper dig med det rette job via vores netværk, som vi har skabt til virksomhederne. Vi har skabt en bred vifte af jobmuligheder inden for både små, mellemstore og store virksomheder, der generelt er langt fremme på den tekniske front.

Du kan derfor få adgang til unikke jobstillinger, der ofte blot er tilgængelig via vores netværk. Du vil blive ansat af EPICO NextGen, og derved være en del af vores netværk og fællesskab, men du vil have din daglige gang ude hos den virksomhed hvis stilling, du har valgt.

Du bliver derfor en del af to virksomheder på én og samme tid.

JOBBET

Vi har jobs inden for alle IT-områder og søger derfor IT-talenter som er klar til at vise, hvilke IT-kompetencer, de besidder.

Vores kunder består primært af store og mellemstore virksomheder, som generelt er langt fremme på den tekniske front. Derfor vil du, som IT-talent hos NextGen, have mulighed for at starte karriere som IT-professionel hos en af disse virksomheder via os.

Du vil oftest skulle indgå i et team af erfarne udviklere, hvor evnen til at kommunikere og samarbejde vægtes højt. Jobbet indebærer, ud over at løse konkrete udviklingsopgaver, at du er i stand til at bidrage med viden om nye værktøjer såsom elasticsearch, .Net Core, Angular, React native etc.

Du kan få mulighed for at arbejde med

 • Webudvikling eller mobiludvikling
 • Frontend, backend eller fullstack-udvikling
 • Database, cloud, UX/UI, IT-support, analyse, test, og meget mere inden for IT-branchen

Kan du imponere os?

Vi forventer, at du som minimum har erfaring med en eller flere af følgende kompetencer:

 • HTML5, CSS3, JavaScript, AngularJS, React
 • Native Andriod, Native iOS (Swift, Objective C)
 • NET, C#, ASP.NET, PHP, Java
 • Andre IT-kompetencer, -sprog eller -teknologier
 • Kan skrive og tale flydende dansk

Desuden forventer vi, at du:

 • Har en solid teknisk forståelse og erfaring indenfor dit område. Det kan være gennem erhvervserfaring eller private projekter
 • Brænder for IT eller udvikling og ikke kan lade være med at holde dig opdateret på alt, hvad der rører sig inden for dit felt
 • Har en bachelor eller kandidatgrad fra en IT-teknisk uddannelse
 • Kan fremvise topkarakterer fra dine studier eller imponere os på anden vis

Kan vi imponere dig?

 • Tekniske udfordringer og fleksible arbejdsforhold
 • Du får tilknyttet en personlig agent via EPICO NextGen
 • Socialt og fagligt netværk
 • Mulighed for at udvikle karrieren
 • Certificeringer og kurser
 • Attraktiv lønpakke
 • Sparring med både new tech- og seniorkonsulenter

VORES FÆLLESSKAB – VI SKAL FLØJTE NÅR VI GÅR PÅ ARBEJDE

Vi har samlet et stort netværk af unge kompetente udviklere, der alle ønsker at have en stejl læringskurve. Som NextGen’er vil du blive en del af vores brede netværk af ligesindede.

Det skal være motiverende og sjovt at gå på arbejde, uanset om du har din daglige gang ude hos kunden, hjemmefra eller hos EPICO NextGen. Vi afholder derfor forskellige arrangementer; alt fra spændende foredrag, til fredagsbarer, gaming-events, eller konsulentaftener med middag og underholdning.

Vi ser ganske enkelt, at man skal gå fløjtende til og fra arbejde, hvorfor vi vægter både det faglige såvel det sociale højt.

Om EPICO Group

EPICO NextGen er en del af virksomheden EPICO-IT A/S med mere end 10 års erfaring inden for IT-branchen. EPICO-koncernen har kontorer i mere end 4 lande, og beskæftiger over 400 IT-profiler. Vi er derfor blandt de tre største IT-konsulenthuse i Danmark, og fik tildelt Børsens Gazellepris i både 2015 og 2016. EPICO NextGen blev etableret i 2016, og sidenhen vokset stødt. NextGen er bindeleddet mellem næste generations IT-talenter og virksomheder.

Missionen

Vores team går hver dag på arbejde for at finde det helt rette jobmatch til dig. Vi er ikke kun fokuseret på hvad du kan, men hvad du ønsker at arbejde med og hvad du gerne vil blive bedre til. Vores mission er, at du trives og samtidig udvikler dig i den retning, du ønsker. Vi lægger vægt på, at du bliver klædt på til at kunne løse de opgaver som du bliver sat for, men også større og mere komplekse opgaver. Bliver du en del af vores netværk, får du derfor en personlige agent, som hjælper dig med din udvikling og trivsel.

Interesseret i at høre nærmere?

Kontakt:

Sjælland: Sara Høyer
eller mail: sht@epico.dk  

Jylland: Vivi Kjærsgaard
eller mail: vkj@epico.dk

Du kan også komme i betragtning til fremtidige stillinger, ved at sende os dit CV.


Gem job