Studiejob som in­ter­ak­tions­de­sig­ner/usability spe­ci­a­list


Arcanic er en 20 mand stor it-virksomhed, der udvikler webløsninger til uddannelsessektoren. Vores hovedprodukt er Digital Eksamen, der kører på næsten alle universiteter i Danmark, men vi laver også evaluering, kursuskataloger og lignende studieadministrative systemer. Virksomheden blev grundlagt i 2001 og er vokset i omfang lige siden. Virksomheden er beliggende ved DTU i Lyngby.

Vi søger en kvik og omhyggelig medarbejder til at gå virksomhedens brugergrænsefladeansvarlige til hånde med at udforme klikbare mockups og løsningsbeskrivelser.

Mockups laves i prototypeværktøjet Axure, og det er et krav, du behersker dette program, når du starter, således at du uden videre kan træde ind og begynde at levere.

Det er herudover ikke et krav, du har stor erfaring med interaktionsdesign og usability, da du får leveret lo fidelity-versioner, og dit job primært er at få disse lavet til high fidelity prototyper i Axure. Herefter forventer vi, at du indgår i den iterative proces med at finpudse interaktionsdesignet og skrive løsningsbeskrivelse i prosa.

Vi forestiller os, du er i gang med en uddannelse, hvor interaktionsdesign og usability ikke er fremmede begreber. Hvis du mangler et sted til praktik, kan dette eventuelt også arrangeres.

Arbejdstiden er fleksibel, og vi tager hensyn til eksamensperioder, men forventer generelt, at du kan lægge mindst 15 timer om ugen i gennemsnit.

tlf. 45 25 72 85
arg@arcanic.dk

Gem job

Arcanic A/S
Publiceret: 4. maj 2021

Arbejdssted

Location Lyngby