Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Teknisk supporter – har du styr på au­to­ma­tion og er god service dit mel­lem­navn?

Kunne du tænke dig at supportere vores kunder i at anvende vores unikke specialudviklede program, så de får mest muligt ud af det?

Hos PCSHEMATIC er vi kendt for vores effektive og kompetente support. Det er dette supportteam, du bliver en del af, og her er du bl.a. med til at videreudvikle programmet i tæt samarbejde med vores udviklere – og kunderne selv. Her jager vi nemlig tidsrøverne og effektiviserer kundernes hverdag.

En hverdag med både faste opgaver og nytænkning

Sammen med dine 3 gode kolleger besvarer du opkald og mails i en hverdag, hvor skarp kundesupport og innovation er i højsædet.

 • ”Vi yder support på en særlig måde, fordi kunden er med os hele vejen. Vi arbejder ud fra best practice-principperne og registrerer alle henvendelser i vores eget system – og følger altid op. Så her kan du se frem til at komme helt tæt på kunderne,” fortæller din kommende kollega Ole Bleis.

Et af dine vigtige redskaber bliver blandt andet TeamViewer, så du sammen med brugeren kan se problemet og anvise den bedste løsning. Og de udfordringer, vi ikke kan løse i supporten, går vi videre med til vores kolleger i udviklingsafdelingen.

Herudover kan du se frem til at:

 • opbygge og teste nye programmer samt interne værktøjer – du kommer med input til forbedring af programmerne ud fra brugernes henvendelser
 • blive en fast del af vores Scrum-team – her er du fx med til at planlægge opgaver på tværs
 • deltage på årlige brugermøder, hvor du er med ude og møde kunderne – her får vi bl.a. direkte feedback fra kunderne.

Og hvis du har kompetencerne og lysten til det, får du også mulighed for på sigt at komme ud og undervise kunderne i at bruge vores programmer samt producere webinarer.

En flad struktur og et godt sammenhold

Vi er i alt 17 i huset, som udover teknisk kundesupport sidder med udvikling, uddannelse, salg/marketing og administration. Du kan se frem til en hverdag i lækre lokaler med en god beliggenhed i Roskilde – tæt på både offentlige transportmuligheder og motorvej. Her har vi indrettet os, så vi skaber det bedst mulige arbejdsmiljø. For det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives.

Og så kommer vi gerne hinanden ved til vores sociale arrangementer, hvor vi laver alt fra hyggelige grillaftener til sommer- og julefester.

Her får dine udviklingsønsker grønt lys

For at kunne følge med den kontinuerlige udvikling i markedet deltager vi også årligt på forskellige fagmesser. Og har du lyst til at deltage, så er du meget velkommen.

 • ”Her kan du altså ikke undgå at udvikle dig. Hvis der er et kursus, du vil på, som bidrager til dit job og vores hverdag, så er det kun fantasien, som sætter grænser,” uddyber Hanne Rossen, direktør hos PCSCHEMATIC.

Du er en god lytter – og har din faglige kompetencer i orden

Der er flere indgange til jobbet – men din faglige baggrund betyder mest. Derfor kan du både være forholdsvist nyuddannet eller have flere års erfaring inden for automations- og elbranchen.

Herudover ser vi gerne, at du:

 • er interesseret i at yde effektiv og professionel teknisk support, er rolig af natur samt dygtig til at skabe tillidsfulde og vedvarende kunderelationer – måske har du erfaring fra en lignende supportrolle.
 • kender markedet og fagtermerne inden for automations- og elbranchen, så du kan kommunikere med kunderne bedst muligt
 • Har kendskab til og interesse for komponenter og databaser
 • har et godt kendskab til hele Office-pakken – herunder især Excel og Outlook
 • taler og skriver både dansk og engelsk på professionelt niveau – du er en god kommunikatør og møder vores mange forskellige kunder i øjenhøjde
 • er interesseret i og lyst til at undervise på vores kurser i vores programmer, herunder også afholde webinarer.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex, Jens Wang på 72459074

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om virksomheden

Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens dokumentationssystem, PCSCHEMATIC Automation. Sammen med vores dygtige udviklere gør vi kunderne glade med nyskabende funktioner, som giver dem overblik og gør deres arbejde mere effektivt. Du kan læse meget mere om vores software her.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 2. juni 2021

Arbejdssted

Location Roskilde