Internal IT Engineer


Serviceminded IT-supporter/systemadministrator

 • Er du klar til at gå en superspændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovative teknologiske løsninger?
 • Leverer du ”best in class” IT-support til dine kollegaer?
 • Og sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne?

Spil en vigtig intern rolle

I Internal IT supporterer vi 200+ kollegaer, og du kan se frem til en hverdag i en succesfuld international virksomhed, hvor vi tror på empowerment og frihed under ansvar. I Internal IT arbejder vi tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som et team. Vi sætter vores ære i at servicere vores kollegaer i Danmark, samtidig som vi samarbejder omkring løsninger og forbedringsinitiativer med vores IT-kollegaer på tværs af Sentia Group.

Som vores nye Internal IT Engineer vil du komme til at beskæftige dig med en bred vifte af forskellige opgaver inden for it-support og systemadministration, bl.a.:

 • Drift, administration og vedligehold af brugere, mobiler og bærbare, herunder on- og offboarding
 • Vedligehold og forbedring af Sentias Active Directory struktur, både on-premise og Azure
 • Systemadministration, inklusiv implementering af nye systemer
 • Holde styr på indkommende opgaver og prioritere i henhold til ”urgency” og ”impact”
 • Deltagelse i interne security-, risk- og compliance projekter, og sikre at deadlines overholdes
 • Samarbejde med kollegaer på tværs af Sentia Group

Om dig

Du er proaktiv, selvkørende og serviceminded, og du har en bred teknisk forståelse for IT. Du er empatisk og derfor god til at sætte dig i brugerens sted, så du kan levere service og rådgivning på et højt teknisk niveau – på et sprog alle forstår.

Endvidere forventer vi, at du:

 • Er uddannet it-supporter eller tilsvarende, og vi forestiller os, at du som minimum har 4-5 års erfaring fra en lignende stilling.
 • Højst sandsynligt har erfaring med en eller flere af følgende: Microsoft O365, Azure, Microsoft Endpoint Management (Intune), Security Management, Windows 10 og SharePoint administration
 • Har god viden om hardware håndtering herunder bærbare PC’ere og mobiltelefoner
 • Kender ITIL Best Practices, specifikt indenfor Service Operations, samt har erfaring med ServiceNow eller et andet ITSM-værktøj
 • Har kørekort
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Det er en fordel, men ikke et krav, at du kender til OKTA, Android og Apple produkter.

Vi tilbyder

Et spændende job i en international it-virksomhed med en flad struktur. Her har du mulighed for faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar og dygtige, dedikerede kollegaer – både i Danmark og internationalt.

Vi har en social medarbejderforening, kantineordning samt et arbejdsmiljø, hvor vi vægter både det sociale og professionelle aspekt. I Sentia værdsætter vi dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Dit nye team gør hver dag sit yderste for at levere professionelle tjenester og support til organisationen. Vi er en broget flok med både nyuddannede og erfarne kolleger. Fælles for os er, at vi trives i en uforudsigelig hverdag. Vi tilstræber en fair arbejdsfordeling, hvor alle i teamet dagligt løser opgaver ud fra et varierende kompetenceniveau

Arbejdssted og -tider

Dit faste arbejdssted vil være på vores kontor i Herlev, men der vil også være rejseaktivitet til vores kontorer i Aarhus og Odense et par gange om måneden. Stillingen er fuldtid 37 timer pr. uge.

Er du vores nye kollega?

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Vi håndterer ansøgningerne i takt med at vi modtager dem og afholder løbende samtaler, da vi ønsker stillingen besat snarest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Delivery and Internal IT Ellen Koht Krogh på mail: ellen.krogh@sentia.com.

Vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, og vi opfordrer derfor alle uanset baggrund til at ansøge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sentia Denmark er anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet. Sentia tilbyder managed- samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold i en hybridmodel. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi løbende europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer hjælper vi med at definere cloud-strategier og guider vores kunder til en succesfuld digitalisering, fuldstændig afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. På den måde kan vores kunder udnytte den fulde værdi af cloud ved at skabe konkurrencefordele samt vækst af forretningen.

Mere information kan findes her: www.sentia.dk og på www.linkedin.com/company/sentia-dk/.

Ansøgningsfrist: 17. juni 2021.

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 25. maj 2021

Arbejdssted

Location Herlev