SQL Server Da­ta­ba­se­ad­mi­ni­stra­to­rer til Koncern IT, Region Sjælland


Vil du arbejde med Danmarks største sundheds-it rapporteringsplatform? Systemplatforme og Middleware i Koncern IT, Region Sjælland søger netop nu to SQL Server databaseadministratorer.

Systemplatforme og Middleware er den afdeling, der har ansvaret for databaser rettet mod mange forskellige systemer. Her kan nævnes interne regionssystemer fx indkøb, personalehåndtering og store eksterne systemer som Sundhedsplatformen.

Vi tilbyder

Spændende, udfordrende og alsidige opgaver i en kompleks infrastruktur i regionens it-afdeling, som er placeret i Ringsted. Du vil blive en del af en aktiv og udviklingsorienteret afdeling, hvor du skal arbejde med drift og vedligeholdelse af rapporteringsdelen i Sundhedsplatformen samt være en del af det specialistteam, som servicerer regionens øvrige SQL-systemer.

Dine arbejdsopgaver giver dig rig mulighed for personlig og faglig udvikling i et spændende job, hvor du både skal servicere egne kollegaer, andre projekter samt brugerne ude i klinikkerne.

Du er

SQL Serveradministrator og har flere års erfaring med drift of vedligehold af databaseservere, måske har du en certificering i MS SQL. Du er indstillet på at tage en EPIC (Cogito) Clarity ETL administrator-certificering.

Du har erfaring med

 • Drift og vedligehold af SQL server
 • Databaseadministration
 • ETL processer
 • Fejlfinding
 • High availability (AlwaysOn AG)
 • Har forståelse for it-sikkerhed og kendskab til ITIL processerne
 • Kan begå dig i en hverdag, hvor meget kommunikation foregår på engelsk

Vi ser gerne, at du har erfaring med

 • Overvågning (Solarwinds Orion)
 • SAP Business Objects administration
 • Datawarehouse administration
 • Kendskab til eller har arbejdet med Audit af SQL databaser
 • Kommunikation med både it-kolleger og brugerne i organisationen

Organisation

Systemplatforme og Middleware funktionen i Region Sjælland er en enhed under IT Drift i Koncern IT og består p.t. af 31 medarbejdere med fysisk adresse på Ringsted Sygehus.

I Koncern IT arbejder vi efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer derfor, at vores nye kollega konstruktivt vil bidrage til at vi får FLER gode arbejdsdage.

Ansvar

Vores medarbejdere har ansvaret for, at brugerne bliver serviceret bedst muligt, og at opgaverne løses optimalt i forhold til opsatte mål og rammer inden for Koncern IT. Vores medarbejdere er samtidig forpligtet til at holde sig ajour inden for eget speciale og videreformidle viden og erfaring til kolleger og brugere. Dette vil bl.a. medføre, at du skal til vores leverandør EPIC i USA for nødvendig oplæring i Sundhedsplatformens SQL del. En certificering tager normalt 2-3 uger og foregår på engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber er en forudsætning.

Yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne for ny løn. Din arbejdsuge vil være 37 timer, inkl. frokost og med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Ansøgningsfristen er d. 1. juni 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, dog senest uge 24.

Evt. spørgsmål kan rettes til Teamleder Mark Lysholm Henriksen, tlf.: 53 52 15 14 eller mail: mahenr@regionsjaelland.dk.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 7. maj 2021

Arbejdssted

Location Ringsted