Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-ap­pli­ka­tions- og løs­nings­ar­ki­tekt


Vil du være en del af vores digitale transformation og bidrage til vores 2025-strategi?

Bliv en del af SOS International og skab arkitektur, der gør en forskel for folks sundhed – og sikkerhed. Her arbejder du med open source-software, cloudløsninger og den nyeste teknologi sammen med nogle af de dygtigste arkitekter i branchen.

”Lige nu er vi i gang med at udskifte hele vores assistanceplatform samt opbygge health care som nyt forretningsområde i hele Norden. IT skal understøtte det hele, og her får du en vigtig rolle,” fortæller Martin Ahrentsen, Head of Group Architecture.

SOS International – vi gør en forskel

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder vi akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele året rundt – hvad end en bil er brudt ned, eller en kunde har brug for lægeassistance.

Indgå i Group Architecture

Du får din hverdag på vores kontor i København. Her indgår du i Group Architecture, som er en del af Group IT og betjener hele Norden. Vores opgave er at styrke forretningens IT-understøttelse gennem rådgivning og sparring samt sørge for sammenhæng fra infrastruktur til forretningssystemer, så vi kan levere på vores 2025-strategi og digitale transformation.

Det indebærer bl.a. mindre manuelt arbejde for vores alarmcentral, flere automatiserede arbejdsflows for vores medarbejdere og mere selvbetjening for vores kunder.

”Hvis fx en kundes bil bryder sammen, skal man kunne varetage hele kontakten og skadesanmeldelsen med SOS elektronisk via mobilen. Det er en vigtig del af vores digitale transformation,” fortsætter Martin.

Understøt forretningen med IT

Din hovedopgave bliver at omsætte forretningens behov til levedygtige løsninger ved hjælp af standardkomponenter, middleware og egenudviklede services. Det betyder, at du kommer i berøring med bl.a. Microsoft Azure, Open Shift, container-platforme, CRM- og ERP-systemer – og meget mere.

Du får en bred berøringsflade og sikrer gode relationer mellem vores product owners, agile teams, Group IT, forretningen (såsom Mobility, TravelCare og HealthCare) og resten af SOS.

Det betyder, at du:

 • vurderer konsekvenserne for den samlede løsning og sørger for road maps for de enkelte domæner
 • udfærdiger beslutningsoplæg til både forretning og IT
 • indgår i arbejdet med at definere principper og best practices
 • sammen med Group IT fastlægger teknologivalg, standarder og kvalitetsnormer på tværs af de agile teams og på tværs af SOS
 • hjælper forretningen med at udvikle og understøtte deres strategier
 • inspirerer beslutningstagere om muligheder med software og indgår i udarbejdelse af produkt- og platformsstrategier.

De dygtigste arkitektkolleger du kan få

Du får 5 knivskarpe kolleger og eksterne konsulenter fordelt på Århus og København. Vi samarbejder tæt omkring arkitekturen, og vores faglige sparring er på højt niveau. Vi glæder os til at tage imod dig – og sætte dig ind i vores arbejdsgange.

Fleksible arbejdsforhold

Du får fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsdage, når det passer ind i kalenderen. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig og attraktiv lønpakke med en pensions- og sundhedsforsikring, hvor vi betaler 17,5 % i pensionsbidrag – fuldt firmabetalt. Derudover har vi virtuelle og coronavenlige fredagsbarer ca. en gang om måneden – indtil hjemmekontoret igen erstattes af lokalerne på Frederiksberg.

Lidt om dig

Det er helt essentielt, at du er god til at bygge relationer, da det bliver en meget central del af din hverdag. Du kan håndtere mange forskellige stakeholders, sætte dig ind i deres domæne og oversætte det til levedygtige løsninger, andre kan forstå.

Derudover har du:

 • erfaring som arkitekt fra en lignende stilling
 • god forståelse for Microsoft Azure, Open Shift, container-platforme, CRM- og ERP-systemer
 • evnen til hurtigt at skabe overblik og se sammenhænge mellem forskellige systemer og integrationer
 • gerne forståelse for forsikrings- og assistancedomænet – men det er ikke et krav
 • et flydende engelsk.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på 7245 9147.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Senior rekrutteringskonsulent
Mette Markussen

Tlf. +45 72 45 91 47

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 7. juni 2021

Arbejdssted

Location Frederiksberg