WPF-udvikler til vores flight planning platform


Vi søger en erfaren WPF-udvikler til at hjælpe os med at videreudvikle den software, der dagligt holder vores kunders fly i luften.

I mere end 30 år har vi leveret software til kunder i det meste af verden. Vores kunder tæller både store og små flyoperatører og luftfartsselskaber i Europa, USA, Asien og Afrika.

Vi er ca. 60 ansatte, heraf ca. 20 i udviklingsafdelingen i Odense. Hovedkontoret ligger ved Billund Lufthavn, hvor vores sælgere og supportere og driftsafdeling tilbringer deres dagligdag. Disse udgøres navnlig af piloter og andre med baggrund inden for luftfart.

”Det bedste ved AIR SUPPORT er, at jeg får tid og lov til at lave min kode i god kvalitet, og at vi laver code reviews på hinandens arbejde.” Carsten, Software Developer.

Glæden ved at flyve gennemsyrer virksomheden fra top til bund. Vi har en flad organisationsstruktur, gode udviklingsmuligheder og fordelagtige ansættelsesforhold.

Vi finder det relevant her at oplyse, at AIR SUPPORT genererer overskud i 2020 uden anvendelse af statens corona støttepakker.

Dit nye job

Du vil indgå i en udviklingsafdeling på ca. 20 medarbejdere, som arbejder i mindre agile teams med dedikerede SCRUM masters tilknyttet. Vi arbejder altid med de nyeste teknologier og værdsætter at vidensdele på tværs af teams.

Du kommer primært til at arbejde på vores flight planning platform og skal være med til at opkvalificere hele produktporteføljen til vores nye softwareplatform. Samt være med til at drive arkitekturen fremad.

”I AIR SUPPORT får man en arbejdsplads, der interesserer sig for, og tager sig godt af sine ansatte.” Mikas, Software Developer.

Har du i perioder brug for at arbejde hjemmefra, for at fordybe dig i opgaven, er dette naturligvis en mulighed hos os. Men der står altid et fast skrivebord klar til dig i vores Odense afdeling, som er placeret i Forskerparken nær SDU. Her har vi vores egen afdeling med tilhørende faciliteter, såsom frokostordning i kantine med frisklavet mad fra eget køkken, parkering med laderstander, samt mulighed for ekstraservices som massage, cykeltjek, m.v.

Din baggrund

Du brænder for at udvikle desktop applikationer og excellerer inden for WPF. Har du samtidig flair for UX, er du lige den, vi søger.

Du er måske datamatiker, ingeniør eller datalog af uddannelse, men vigtigst af alt, så har du flere års erfaring fra et lignende job og vil bruge den til at sætte dit præg på et af de vigtigste produkter på markedet til flyveplanlægning.

Skriv eller ring gerne til os allerede i dag. Vi har brug for dig.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning mærket "WPF-udvikler" med CV og andre relevante bilag til job@airsupport.dk – inden 30. juni 2021.
Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CTO Michael Jensby på 60218024.

Læs desuden mere om vores virksomhed på www.ppsflightplanning.com.

Gem job

AIR SUPPORT A/S
Publiceret: 9 June 2021

Arbejdssted

Location Odense