Teknisk ana­ly­ti­ker til Ar­bejds­mar­ke­dets Er­hvervs­sik­ring


Kan du forbedre statistikker og analyser?

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er en del af ATP. I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Hvert år behandler vi ca. 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. Det forpligter.

I udviklingsområdet i AES har vores opgaveportefølje vokseværk, og derfor er vi på udkig efter en teknisk analytiker, der bl.a. kan:

  • udarbejde statistik til analyser af sagsbehandlingen fx til optimering af sagsbehandlingsprocesser
  • assistere med at levere databaserede svar på forespørgsler fra organisationen eller ved henvendelser fra fagforeninger, journalister m.fl.
  • udarbejde bestyrelsesmateriale, ledelsesinformation og driftsstatistikker
  • drifte og udvikle driftsværktøjer, herunder opfølgning på KPI’er
  • opsætte og administrere job flows i SAS og anden datarelateret drift og udvikling.

Har du styr på SAS? Og sans for detaljer?

Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsøkonomisk uddannelse som fx cand.polit. eller cand.oecon. Det kan imidlertid også være, at du har en anden relevant baggrund, hvor du har fået indblik i tal og analyser. Du er serviceminded, engageret og ansvarsbevidst, og derudover er du:

  • rutineret bruger af SAS Enterprise Guide, SAS Visual Analytics eller tilsvarende og gerne med erfaring inden for ETL-modellering, opsætning af job flows og anden relateret administration
  • fortrolig med Microsoft Office-pakken
  • interesseret i at blive klogere på de processer, der er i sagsbehandlingen, og sikre, at den viden afspejler sig i, hvordan vi arbejder med data og laver rapportering.

Som person har du et godt overblik over de problemstillinger, du møder i dit arbejde. Du går metodisk til værks og skaber en struktur, der gør, at du kommer fint i mål med dine opgaver. Du er den, der kan formidle vanskeligt stof på en måde, så flere får indsigt i det.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?

I udviklingsområdet i AES er vi mere end 60 ansatte i en agil organisering. Vi ser frem til at byde dig velkommen og få dig med på holdet i vores analyseteam, der består af syv personer. Det er os, der har styr på data og statistik. Vi laver bl.a. Business Intelligence samt analyser og driftsværktøjer, der understøtter en effektiv behandling af sagerne i AES. Vi giver og modtager feedback som led i at blive endnu dygtigere. Vi arbejder tæt sammen, hjælper hinanden på tværs af teamet og lykkes i fællesskab.

AES er en del af ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Du kan læse mere om AES og vores opgaver her.

=dig? Så send en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 13. juni. Vi gennemfører løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Bettina Ballieu Lagoni, på tlf. 2033 7629 / bbl@atp.dk eller Product Owner Karen Bjerre Steenberg, på tlf. 3044 7671/ ksb@atp.dk.

Gem job

ATP
Publiceret: 27. maj 2021

Arbejdssted

Location Hillerød