Softwa­rear­ki­tekt til Global Evolution


For vores kunde, Global Evolution Fondsmæglerselskab i Kolding, søger vi en erfaren og dygtig Softwarearkitekt.

Hvis du finder det spændende at arbejde med komplekse problemstillinger samt at operere indenfor en branche i højt tempo og med store muligheder for faglig udfordring og udvikling, så er dette jobbet for dig.

Du vil indgå i et dynamisk og højt ydende team, hvor du vil hjælpe i udviklingen af avancerede portefølje- samt beregningssystemer til understøttelse af deres investeringsarbejde.

Jobbet

Du vil som Softwarearkitekt både arbejde som Full Stack Developer/Engineer og trives med både frontend- og backendudvikling – herunder databasedesign og udvikling. Du vil arbejde tæt med slutbrugerne om at udarbejde de helt rigtige løsninger og kunne hjælpe virksomhedens CTO med at realisere visioner og ønsker.

Du vil deltage i spændende og komplicerede projekter fra analyse og design til udvikling og implementering samt integrationer på tværs af forretningen. Du skal derudover hjælpe i realiseringen samt implementeringen af deres nye ETL-lag til at sikre den fremtidige datakommunikation på tværs af alle applikationer.

Din arbejdsdag vil være præget af en meget agil samt behovsdreven udviklingsmodel, hvor udviklingsopgaverne hurtigt kan skifte karakter, kompleksitet samt deadline. Du vil indgå i et team med 4 andre seniorudviklere, og du vil have kontakt til eksterne udviklerteams i Skotland og Indien.

Hvem er du?

Den ideelle kandidat besidder stærke udviklerkompetencer – gerne med erfaringer fra lignende branche. Du taler flydende C#, Python, R, evt. IronPython. Du har en dyb indsigt i MS SQL-databasedesign samt data processering.

Det er en fordel hvis du har indsigt i Data Science-teknologier såsom Machine Learning tools, herunder Tensorflow, Jupyter Notebooks (Azure), eller lignende, og meget gerne med erfaring inden for Azure cloud herunder gerne Azure ML Labs og NoteBooks, samt Microsoft DevOPS, Visual Studio, Docker, Azure Kubernetes.

Du er velbevandret i udvikling af Event driven-arkitektur, Service Orienteret-arkitektur samt generelt udvikling af Rest API’er til understøttelse heraf. Erfaring med udvikling af applikationer og services med respekt for og fokus på tilgængelighed, skalering, vedligeholdelse, sikkerhed og robusthed.

Personlige kvalifikationer

Som person er du energisk og pligtopfyldende. Du arbejder struktureret og grundigt med dine ting, og du er selvigangsættende med et højt energiniveau og evner at finde pragmatiske løsninger til komplekse problemer samt arbejde under til tider korte deadlines.

Du har en serviceminded tilgang til opgaverne, og du sætter en ære i, at dine ting er i orden. Endelig er det vigtigt, at du selvstændigt kan tænke med og udvikle de processer du arbejder med.

Hvad tilbyder virksomheden

Du vil blive del af en hastigt voksende international virksomhed inden for et krævende og spændende domæne, som giver mange udfordringer og rige muligheder for personlig udvikling. Du vil indgå i et mindre team, hvor tonen er uformel med god plads til humor. Du tilbydes attraktive løn og ansættelsesvilkår.

Kontaktperson

Jesper Buch-Rønne
jesper@recruit-it.dk
Mobil: +45 61 33 20 10
Telefon: +45 71 99 02 10


Hvem er Global Evolution Fondsmæglerselskab A/S?

Global Evolution Fondsmæglerselskab A/S investerer i statsobligationer i mindre udviklede lande også kaldet Emerging Markets (EM) eller højrentelande. Global Evolution blev grundlagt i 2007 af Søren Rump og Morten Bugge og er i dag Skandinaviens største dedikerede kapitalforvalter indenfor EM. Global Evolution er blandt andet kendt for en bæredygtig tilgang til investeringer i EM og er anerkendt som en af de førende eksperter i verden indenfor området. Global Evolution arbejder på sætte fokus på bæredygtige investeringer, som skal løfte mindre udviklede nationer ud af fattigdom.

Du kan læse mere om Global Evolution her: www.globalevolution.com

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 27. maj 2021

Arbejdssted

Location Kolding