Erfaren udvikler til frontend- og API-udvikling søges til DR


Er du en dygtig frontend-udvikler og har du styr på HTML5 og JavaScript samt Angular og har du erfaring med Cloud infrastruktur? Er du ansvarsfuld, og proaktiv? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

DR´s udviklingsafdeling søger ny udvikler til applikationsudviklings-teamet med ansvar for støttesystemer og API'er for DRs interne mediesystemer.

Din profil

Vi søger en udvikler, med erfaring og lyst til at varetage opgaver i relation til frontend-udvikling samt vedligeholdelse og support af en bred vifte af interne frontend-applikationer rettet mod primært DR’s interne producenter.

Du forventes at kunne arbejde selvstændigt og resultatorienteret. Du har forståelse for projektarbejde, og du kan med dit solide faglige afsæt favne bredt og følge løsningerne til dørs.

Du vil indgå i et team med ansvar for drift og vedligeholdelse af en bred portefølje af egenudviklede løsninger. Der er en del nyudvikling i stillingen.

Du kan lide at tage ansvar og omsætte dette til løsninger, der gør en forskel. Du er forretningsorienteret og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger ud fra både faglige og de interne kundemæssige behov.

Du stræber efter kvalitet i dine resultater og kan være pragmatisk nok til at omstille dig, når situationen kræver en anden tilgang eller type løsning.

Du har en relevant IT-baggrund og flere års relevant, professionel erfaring.

Stillingen har en bred kontaktflade både internt i teamet og til andre faggrupper inden for softwareudvikling i DR. Det er derfor vigtigt at du er en holdspiller med gode samarbejdsevner.

Dine kompetencer

Vi søger kandidater der opfylder følgende:

 • Mindst 3 års professionel erfaring med HTML5/JavaScript og relevante frameworks (Angular)
 • Erfaring med udvikling af web-clienter og frontend API-løsninger
 • Gerne erfaring med anvendelse af en Cloud infrastruktur herunder build med kubernetes eller lign. devops-værktøjer.
 • Erfaring med automatiseret test/TDD
 • Kendskab til agile udviklingsmetoder og herunder automatiseret test/test-driven development.
 • Kendskab til og helst erfaring med Git/GitHub.

Du har med fordel kendskab til:

 • Kendskab til og interesse for UX/mockup,som redskab til sparring med forretningen
 • Softwarearkitektur såsom ”N-Tier architecture” og ”micro services”
 • Du er en passioneret men også pragmatisk holdspiller.
 • Du tager ansvar, er proaktiv, serviceminded og er ikke bange for udfordrende opgaver.

Du skal kunne sætte dig ind i eksisterende systemer og nye komplekse områder, hvor du får mulighed for at bruge din IT-faglige ekspertise, kreativitet og nytænkning sammen med mange dygtige kollegaer i udviklingsområdet.

Afdelingen gennemfører en fokuseret indsats for at styrke arkitekturen og skærpe DR.dk-platformen, hvor du som erfaren udvikler har mulighed for at bidrage.

Dine opgaver og teamet

Din hverdag bliver i et mindre, men fokuseret udviklingsteam, der varetager en portefølje af forretningsapplikationer i DRs maskinrum.

Din første opgave vil være at indgå i et fokuseret projektteam med ansvar for udvikling af DRs valgsystem, der anvendes til prognoser og formidling af valgresultater i forbindelse med DRs dækning af valg.

Du understøtter DR's digitale forretning ved at udvikle og vedligeholde gode, stabile og teknisk sikre løsninger til DR's kunder, som både er interne indholdsproducenter og udviklere i andre teams.

Du sparrer med teamlederen, der varetager strategi og dialog med forretningen, så din faglighed og resultatorienterede tilgang sikrer den bedste tekniske løsning for både kunder og udviklere. Sammen med teamet og teamlederen planlægger I opgaver og tiltag som både kan være kundevendte features eller løsningsarkitektur mæssige forbedringer.

Teamet har dermed stor indflydelse på både teknologi- og produktvalg. Teamet består af 13-14 udviklere, hvoraf 2 er frontend-udviklere. Resten er backend-udviklere, både .Net og Java-udviklere.

Arbejdssted

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren.

Vi tilbyder

Du bliver en aktiv del af DRs digitale strategi i afdelingen Virksomhedssystemer, som er ansvarlige for de helt centrale applikationer i DRs tekniske produktionsapparat.

Vi spænder vidt over både teknologier og kompetenceområder, så vi sikrer den bedst mulige løsning på tværs af frontend og backend-områder. Du vil derfor have rig mulighed for at sparre med andre faggrupper, og forfølge nye fagligheder i andre fagområder.

Vi lægger vægt på at medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i den periodiske udviklingssamtale.

DR er en familievenlig arbejdsplads og generelt arbejder vi indenfor normal arbejdstid. Vi bestræber os på at skabe en fornuftig sammenhæng mellem familieliv og arbejdsliv.

Udover det tilbydes du:

 • Work-life balance med fleksibilitet og frihed under ansvar
 • Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og medindflydelse i hverdagen
 • Du bliver en del af en professionel og mangfoldig arbejdsplads med en uformel omgangstone
 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest benyttede digitale produkter.
 • Ekstra feriedage
 • Kantineordning
 • Pensionsordning

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi til at kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ansøgning

Human Point ApS er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om DR

I DR arbejder vi på at bringe danskerne sammen om det vigtige. Vi tager ordene demokrati, kultur og fællesskab alvorligt. Det må gerne være sjovt, så tårerne triller – eller alvorligt og have samme effekt – men det må aldrig være ligegyldigt. I DR får du cirka 2700 kollegaer fordelt over hele Danmark. Vi har en ambition om, at DR skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi udkommer på tværs af radio, tv, apps og web. Vi har tilbud til alle; både børn, unge og voksne. Vi samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Vi driver DR Koncerthuset, og så har vi kor og orkestre i verdensklasse. Vil du med ombord?

Gem job

Human Point Recruitment
Publiceret: 12. maj 2021

Arbejdssted

Location København