Syste­mar­ki­tekt / fullstack-udvikler til Kri­ste­ligt Dagblad


Har du lyst til at arbejde på et digitalt medie i vækst? Så kan det være dig, der er vores nye systemarkitekt.

Vi står midt i en omfattende migrering til Cloud og søger en systemarkitekt eller fullstack-udvikler, der vil hjælpe os med at tænke og implementere enkle og brugervenlige løsninger.

Stillingen er placeret i vores udviklingsteam, som består af 10 medarbejdere, der arbejder med udvikling, data, webdesign, projektledelse og analyse.

Om jobbet:

Jobbet rummer en høj grad af frihed i valg af teknologier og frameworks. Vi bruger gerne ekstra tid, hvis vi kan lære noget nyt, og som intern udviklingsafdeling kan vi prioritere den rigtige løsning over de hurtige løsninger.

Teamet arbejder med projekter af vekslende størrelse og kompleksitet. Den enkelte udvikler har afgørende indflydelse på, hvilke teknologier der passer bedst til vedkommende.

De fleste af vores eksisterende applikationer er skrevet i PHP (Drupal og Symfony) og Python med en frontend af Twig-templates og jQuery/VueJS/ES6.

Kristeligt Dagblad prioriterer en sund balance mellem familie- og arbejdsliv. Vores kontorer ligger centralt i København. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra.

Om profilen, vi søger:

  • Du har flere års professionel erfaring med webudvikling og lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem slutbrugere, abonnementsforretning og redaktion.
  • Du har professionel erfaring med PHP – gerne Symfony – og er velbevandret i styrker og svagheder ved komplekse Drupal-installationer.
  • Du har styr på SCSS, Gulp (eller tilsvarende) og kendskab til VueJS, React, Angular eller andet nyere JS-framework.
  • Og du er pragmatiker – og hundesulten efter at lære nyt.

Ansøgningsproces:

Kort ansøgning, cv samt links til Github eller tilsvarende sendes til ansogning@k.dk. Frist: 3. juni 2021. Udvalgte kandidater vil blive indkaldt til en første og en anden samtalerunde.

For yderligere information kontakt digital chef Mads Emil Lidegaard på 61718494.

Gem job

Kristeligt Dagblads Journalistgruppe
Publiceret: 8. juni 2021

Arbejdssted

Location København