EDI-Con­sul­tant for KMD Connect

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger på det danske marked og vi udvider løbende. Så brænder du for at levere integration og rådgivning til vores kunder, kan du meget vel være den, vi søger!

Om jobbet

Du vil komme til at arbejde sammen med 30 kollegaer i KMD's EDI-afdeling, KMD Connect, der har ansvar for rådgivning, levering og drift af professionelle integrationsløsninger til både det private og offentlige marked. Til at understøtte den fortsatte udvikling af vores løsninger søger vi en dygtig EDI-konsulent, der brænder for integration, standarder samt for at bevæge sig i feltet mellem kunder, forvaltning og udvikling.

I forbindelse med jobbet anvendes velkendt teknologi som kombineres med de nyeste tiltag inden for branchen. I jobbet er der en høj grad af medindflydelse, idet teamet i fællesskab vil være medvirkende til at finpudse vores løsninger, så vi til stadighed forbedrer vores løsninger til vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikling af mapninger imellem forskellige formater.
  • Opsætning af fil-konverteringer mellem forskellige data-formater.
  • Sikre kvalitet i behandling og prioritering af kunders henvendelser i henhold til aftalte procedurer, arbejdsgange og aftalte servicemål.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående it-uddannelse og omkring 1-3 års erfaring med forretningskritiske integrationsløsninger og forvaltningsopgaver, samt besidder god forretningsforståelse. Det vil være en fordel at du tidligere har arbejdet med mapninger og integration inden for handel og sundhed.

Du har en eller flere kompetencer indenfor:

  • Erfaring med et eller flere mapnings-værktøjer.
  • Kendskab til XSLT.
  • Opsætning af dataintegration og mapning mellem forskellige systemer.
  • Drift af forretningskritiske IT-løsninger og erfaring med 3. level-support.
  • Viden/erfaring inden for OIOXML, OIOUBL, HL7/FHIR, PEPPOL, EDIFACT, NemHandel, Medcom     eller lign.
  • Interesse for nationale og internationale standarder inden for EDI.
  • Mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk.

KMD som arbejdsplads

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsleder Bjørn Rasmussen på telefon 44601431. Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 15. juni. Vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

kmd.dk kan du møde en bred vifte af medarbejdere og læse mere om, hvordan vi kan matche dine ambitioner om en karriere i it-branchen.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 17. maj 2021

Arbejdssted

Location Aalborg eller Aarhus