Software Engineer - Backend


Vil du gerne være med til at bygge de teknologier som skal være grundlaget for Nordens nye bank? Får du blod på tanden, når vi fortæller dig, at du skal være med på en vækstrejse, der kræver, at du kan holde på hat og briller? Kan du se dig selv som backend-udvikler i et af vores squad, hvor du skal være med til at sætte nye standarder for, hvordan man bygger, bruger og anvender finansielle produkter? 

Så skal du sende os dit CV og eventuelt blive backend-udvikler i et af vores i alt ti squads.

A look under the hood - vores tech 

Vores tekniske platform bygger på en eventbaseret microservice-arkitektur, hvor continuous og independent deployability er et must med omkring 1000 releases i måneden. Vi hoster vores platform i AWS og orkestrerer vores microservices via Kubernetes - og alt, hvad der hører til af Cloud Native-teknologier. Vores primære sprog er Go, men vi tror samtidig på “the right tool for the job”.

Hos Lunar gør vi tingene simultant. Det betyder, at vi i øjeblikket står over for en hæsblæsende periode, hvor vi skal bygge nordens nye 100 % digitale bank. Fra et tech perspektiv betyder det blandt andet, at vi hele tiden skal understøtte vores 200.0000+ brugere både i forhold til vedligehold, kvalitet og optimering af nye produkter samt introducering af nye.  

Din elevatortale

Du har drive og lyst til at arbejde med software i en organisation, hvor kun du selv sætter begrænsningerne. Samtidig er du ikke bange for at smøge ærmerne op og give den en skalle. Du vil gerne være med på et hold, hvor jeres mål er at  levere verdensklasse oplevelser til vores brugere. 

Dine ambitioner er høje, og du elsker at blive udfordret i din dagligdag - både af dygtige kolleger og spændende problemstillinger, som du skal finde en genial løsning til.  Du vil gerne være mede til at bygge robust software, og dine interesser og kompetencer ligger inden for backend udvikling, og du vil gerne være i en organisation, hvor du har mulighed for at bruge disse. 

Hvad vi er på udkig efter 

Hos Lunar er intet typisk, alligevel har vi en ide om, hvordan en “typisk” kandidat i denne stilling kunne se ud. Vi ser gerne, at du kan krydse flere ting af listen. 

 • Har 3+ års erfaring fra en lignende rolle - branchen er underordnet. 
 • Har en uddannelse inden for Computer Science fx. Datalogi, Ingeniør m.m
 • Stærke kompetencer inden for kodning 
 • Elsker at bygge distribuerede systemer i stor skala
 • Har erfaring inden for; Go, microservice arkitektur, messaging, Docker og Kubernetes
 • Måske har kendskab til; event sourcing, Grafana, PostgreSQL, GraphQL, design og udvikle sikker systemer.
 • Kan læse og forstå dansk da meget af vores interne kommunikation foregår på dansk 

What’s in it for you?

 • Du kommer til at sætte dit præg på Nordens nye digitale bank, og din daglige gang bliver på vores lækre kontor i hjertet af Aarhus.
 • Faglig sparring med knalddygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder. 
 • Uformel tone, masser af grin og højt til loftet. 
 • Du bliver en del af en iværksættervirksomhed, som oser af drive, og som har en fantastisk holdånd. Sammen har vi allerede opnået flotte resultater, og vi er slet ikke færdige. 
 • I Lunar lægger vi vægt på at følge op på de ting, vi laver, så vi hele tiden lærer hver især og som team. 
 • Vi går op i, at vores medarbejdere har det godt. Vi har en super lækker kantineordning, snacks to die for, fredagsbarer samt yoga og meditation på kontoret, padel turneringer, cykelklub og meget mere. 

Vi elsker diversitet og alt det, der gør os forskellige - det er nemlig også det, der gør os nice! Nogle er ekstroverte - andre introverte. Vi taler ikke alle sammen dansk, norsk eller svensk til gengæld taler vi alle engelsk. Det vigtigste er respekt og forståelse - for selvom der er forskel på os to, så er vi gode venner, kan du tro.

Skal du gerne med på holdet?

Er du klar på at blive en del af en organisation, hvor der er fart på, hvor armbevægelserne godt må være store, og hvor du glæder dig til at møde ind?  

Så send os en ansøgning her. Denne rolle er en åben stilling, og vi holder løbende samtaler. 

Vi ser frem til at læse din ansøgning!

Gem job

Lunar A/S
Publiceret: 17. maj 2021

Arbejdssted

Location Aarhus