Erfaren pro­jekt­le­der, der brænder for at skabe frem­ti­dens digitale samfund


En øget mængde spændende, større opgaver gør, at vi nu er er på udkig efter endnu en dygtig projektleder – gerne med erfaring fra samarbejde med og leverance til det offentlige Danmark.

I Formpipe skaber vi fremtidens digitale samfund med mennesket i centrum! Ja, ambitionerne er høje, men det er også det der gør det spændende at gå på arbejde – det synes vi i Formpipe! Vil du med på rejsen?

I Formpipe Software udvikler vi vores egne softwareprodukter og -løsninger, som understøtter den fortsatte digitalisering af Danmark. Vi implementerer løsningerne hos vores kunder, enten i direkte samspil med kunderne eller gennem partnere.

Med udgangspunkt i lang erfaring og dyb indsigt i forretningsgange og -behov hos vores kunder i det offentlige Danmark, skaber vi sammen de bedste digitale løsninger, der bringer borgerne og brugerne – menneskerne – i centrum for effektive og meningsfulde løsninger med et højt serviceniveau.

En øget mængde spændende, større opgaver gør, at vi nu er er på udkig efter endnu en dygtig projektleder – gerne med erfaring fra samarbejde med og leverance til det offentlige Danmark.

Hvis agile metoder, projektleverancer, gevinstrealisering, forretningsforståelse og implementeringsprojekter lyder som sød musik i dine erfarne ører, så læs med her.

Jobbet – hvad går det ud på?

Du bliver en del af et team af erfarne projektledere i service- og leveranceafdelingen. Service og leverance indeholder en bred pallette af kompetencer fordelt på ca. 20 personer, hvor du i første omgang vil få en væsentlig rolle med at levere og koordinere leverancer til vores større statslige kunder.

Projekterne består af en blanding af nye implementeringsprojekter med varierende grader af nyudvikling og opgraderinger samt udvidelser af eksisterende løsninger, som sikrer øget værdiskabelse i kundernes løsninger.

Projekterne varierer i omfang og udstrækning - typisk fra få måneder til et års tid. De anvendte projektmodeller defineres i stor udstrækning af vores kunders behov og ønsker, og kan variere mellem vandfaldsmodeller, agile modeller, Statens IT-projektmodel eller en form for moderne multifacetteret samspil mellem disse. Hvis du synes, det er spændende at finde og forfine den optimale vej, så får du gode muligheder for at præge her.

Som en del af projektledergruppen forventes du ligeledes at bidrage med din indsigt fra kunderne og deltage i prioriteringen af projektleverancerne og produktudviklingen af eksisterende og fremtidige produkter.

Opgaverne - skal vi dykke lidt dybere?

  • Ansvar for leveranceprojekter, hvor du varetager projektprocessen end-to-end - fra deltagelse i udbud/tilbudsarbejde og behovsafdækning til leverancen er afleveret til kunden, og supporten overtager ansvar for den videre servicering
  • Løbende deltage i sparring og koordinering med udviklingsafdeling og produktledelsen.
  • I arbejdet med udvalgte kunder varetager du den overordnede koordinering af alle de løbende leverancer og er et fast ankerpunkt i dialogen med kunden
  • Sammen med teamet af projektledere og ledelsen i service & leverance skal du bidrage til yderligere professionalisering af vores processer og metoder, samt udvikling af vores måde at arbejde og agere på som projektledere.

Arbejdsopgaverne er alsidige og hverdagen er afvekslende, men der er selvfølgelig også administrative opgaver ved siden af projektopgaverne som f.eks. udarbejdelse af statusrapporter.

Du er vores drømmekandidat, hvis…

  • Du har flere års erfaring med projektleverancer til offentlige, meget gerne statslige, kunder og du kan dit projektledelseshåndværk. Du har erfaring med anvendelse af forskellige projektledelsesmodeller, herunder gerne Statens IT-projektmodel og agile modeller
  • Du kan sætte dig ind i vores kunders forretning, og bistå med gennemførelse af forandring og realisering af gevinster i relation til projektleverancerne
  • Du trives med og er erfaren i mødet med kunden, hvor du forstår at skabe gode langvarige relationer og en værdifokuseret og udviklende dialog med kunden – også på ledelsesniveau
  • Som person hviler du i dig selv, du bevarer roen under pres og du kan støtte dine kolleger i deres udvikling. Du er robust og vedholdende når tingene bliver svære, og du kan sige fra – også når du er presset
  • Du mestrer den gyldne balance mellem at kunne sætte dig i respekt og kunne bøje af, når det er nødvendigt - og du ved hvornår, du skal gøre hvad
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Vores kunder er primært danske, men vi arbejder med udenlandske samarbejdspartnere og Formpipes interne koncernsprog er engelsk.

Hvordan er Formpipe som arbejdsplads?

I Formpipe tilbyder vi naturligvis en attraktiv lønpakke inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring, en fornuftig work/life-balance og så har vi et tip-top fitnessrum, en lækker kantine og en meget aktiv medarbejderforening, som sørger for gode sociale og kulturelle arrangementer. I Formpipe har vi det sjovt, når vi går på arbejde, og du kan forvente en uformel omgangstone, flad ledelsesstruktur og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Lyder det som et sted for dig?

Yderligere information

For mere information om stillingen kontakt venligst service og leverance chef Michael Redlich, michael.redlich@formpipe.com.

Gem job

Formpipe Software A/S
Publiceret: 28. juli 2021

Arbejdssted

Location Ballerup