Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT Helpdesk – hjælp kolleger over hele verden


Er du vild med second level-support? Og vil du gøre en forskel for 1.600 kollegaer fordelt på 5 kontinenter – alt fra Nordamerika, Asien til Europa.

Så er det dig, der skal være med til at styrke vores Globale Helpdesk.

Stillingen:

Du bliver den 4. person i vores Helpdesk Team placeret i Højbjerg (Aarhus). IT-afdelingen er fordelt på flere lokationer i hele verden, bestående af i alt 20+ fantastiske kollegaer.
Det er et ansvarsfuldt job, så du skal kunne træffe selvstændige beslutninger, samt tage ejerskab af de opgaver der er i Teamet.

Du får en bred kontakt til kollegaer i hele organisationen, det er derfor vigtigt, du er imødekommende og god til at kommunikere både på dansk og engelsk.

Helpdesk berører og arbejder med en meget bred vifte af produkter:

  • Office365 suiten, Active Directory, Azure
  • Unix, Vmware, Backup, MFA
  • Installation og fejlrettelser på printere, servere (Windows, Linux), Laptops (Windows, Linux), MAC, m.m.

Er du den ideelle kandidat?

  • Du trives med opgaver, hvor svaret ikke altid ligger lige er foran dig.
  • Du er en Teamplayer med stort T.
  • Du er vant til at forstå og navigere i større miljøer, og du er hurtig og villig til at sætte dig ind i nye teknologier
  • Det er en fordel, hvis du har generelt kendskab til it-sikkerhed
  • Du er hjælpsom og god til at kommunikere med brugerne ”Stibo kunder” samt indgå samarbejde med projektledere, andre specialister, og organisationen i det hele taget.

Hvem er vi:

Vi tilbyder idræts- og kunstforeninger, wellness-faciliteter med motionsrum og massage. Herudover også en aktiv personaleforening.
Sammen med dine nye kollegaer kan du se frem til at dele en lækker frokostordning, i bygningens store atrium, der er langt ud over det man kan forvente.
Stibo blev grundlagt i 1794, som et trykkeri, og er i dag en koncern med ca. 1600 medarbejdere i 4 spændende divisioner. Vi arbejder med mange forskellige teknologier lige fra softwareudvikling og Business Intelligence til topmod¬erne industriel produktion i vores trykkerier.
Stibo har datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Australien og Asien og er 100% ejet af Stibo-Fonden.

Vil du vide mere om Stibo, så se www.stibo.com

Spørgsmål

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på 72 45 90 74. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via ”Søg jobbet her”.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 19. maj 2021

Arbejdssted

Location Højbjerg