Senior SAS-udvikler til BI og Modeller


Vores nye kollega kan lide at arbejde med data og tilbyder datadrevet indsigt gennem digitale BI-værktøjer. Du kommer til at udvikle SAS-løsninger til interne kunder i organisationen og fungere som sparringspartner, når det det handler om data og datamodellering.

Teamet

BI og Modeller arbejder med data fra hele koncernens systemer, som vi strukturerer og beriger med analytisk viden. Afdelingen består af to teams, hvor du bliver en del af et BI-team på 9 medarbejdere, der er ansvarlige for BI-løsninger i Jyske Bank. Vi arbejder med et stort datagrundlag indenfor såvel bank som realkredit, der giver helt unikke muligheder for at levere datadrevne løsninger til vores kunder.

Vi er et team, der lægger vægt på høj faglighed, nysgerrighed og humor. Samarbejde, nytænkning og et højt serviceniveau er nøgleord i teamet. Vi tilbyder et fagligt udfordrende job, hvor du får muligheden for at nørde med data og programmering sammen med ligesindede kolleger.

Jobbet

Arbejdsopgaverne er mangfoldige og inkluderer ledelsesrapportering, levere kampagne opfølgning samt forenkle og automatisere vores processer. Vi arbejder primært med SAS, både SAS DI Studio og SAS Visual Analytics. Dit hovedformål vil være at understøtte datadrevne beslutninger om produkter og kundeadfærd som du formidler på en visuel, forståelig og handlingsorienteret facon.

Dine typiske arbejdsopgaver omfatter:

  • Datamodellering og skabe indsigt fra data
  • Udvikling og vedligehold af rapportering til forretningen
  • Automatisering af udtræk, rapporter og flows

Som en vigtig del af udviklingsorganisationen i Jyske Bank arbejder BI og Modeller i en agil kontekst med moderne og agile samarbejdsroller, som er motiveret i interne behov for hurtigere beslutninger og mere empowerment.

Din profil

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling. Du har en god analytisk og struktureret tankegang, elsker at nørde med data samt kode og automatisere. Du arbejder selvstændigt, kreativt og nysgerrigt med data, og er god til at sætte dig ind i nye datakilder samt afdække muligheder og begrænsninger i data.

Du har en solid analytisk værktøjskasse indenfor datamodellering, som også indeholder stærke kodekompetencer i SAS, herunder DI Studio og Visual Analytics. Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse som f.eks. cand polit, cand.scient.oecon, cand merc. IT/MAT eller lignende – men det vigtigste er, at du brænder for at arbejde med data.

Til den rigtige kandidat, tilbyder vi:

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi frokostordning og fitness center, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

Ansøgning

Sidste frist for ansøgning er d. 15.06.2021.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Dennis Nilsson
Afdelingsdirektør
dei@jyskebank.dk
89 89 77 32
50 28 84 69

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 20. maj 2021

Arbejdssted

Location Lyngby