Technical Ta­sk­ma­na­ger


Specialisternes konsulentafdeling er i en positiv udvikling, og derfor har vi behov for nye dygtige kolleger med stærk it-faglighed.

Hos Specialisterne har vi et erklæret mål om at skabe 1.000 nye jobs til mennesker indenfor autismespektret inden 2030. Vores 25 konsulenter har alle en diagnose indenfor autismespektret. De har forskellige it-faglige kompetencer og kan være udfordret på det sociale felt. Konsulenterne løser forskellige it-relaterede opgaver, som fx databehandler-opgaver, test, automation, samt programmering- og udviklingsopgaver.

Du bliver en del af Consulting-teamet og skal bidrage med at sikre at konsulenterne løser IT-opgaver af varierende specialiseringsgrad. Du skal kunne sparre med konsulenterne om opgaverne, motivere dem og have forståelse for, at du arbejder med mennesker med en diagnose. Vi driver også et Academy i Consulting, hvor du vil få opgaver, bl.a. med sparring til kandidater og hjælp til løsning af it-cases, samt validering af opgaverne.

Arbejdsopgaver:

  • Daglig drift i forbindelse med eksisterende og nye IT-opgaver
  • Opgaver i relation til Specialisterne Academy, fx sparring til løsning af it-opgaver, samt validering af kandidaternes arbejde
  • udvikling af konsulenternes IT-færdigheder
  • Projektstyring på udvalgte opgaver med fokus på opgaveløsning og sparring med konsulenter
  • Sikre kvalitet i opgaveløsningen og leverance i forbindelse med de opgaver, som du er ansvarlig for
  • Fokus på rentabilitet og at kandidater og konsulenter trives

Personlige kompetencer

Vi forventer, at du har en solid og gerne bred it-faglig rygsæk, kan arbejde selvstændigt, men samtidig indgå som en værdifuld spiller i vores team. Som person er du imødekommende og rummelig. Vi forventer stærke menneskelige, samt kommunikative evner, der medvirker til at sikre, at konsulenterne trives, og at vi som virksomhed toppræsterer. Som person arbejder du struktureret og er god til at sikre at opgaver bliver løst til tiden indenfor den aftalte ramme. Du skal have evnen til at hjælpe konsulenter med løsning af opgaver ved given funktionsnedsættelse og trives med den daglige drift, hvor der naturligt vil være ad hoc administrative opgaver. Autismefaglig viden er ikke en nødvendighed, men det er en fordel, hvis du har kendskab eller interesse for feltet.

Du har blandt andet erfaring med

  • Kendskab til nogle af følgende sprog: Java, PHP, C#, Python,.NET
  • En forståelse for arbejde indenfor digitalisering, automatisering, kvalitetssikring, integrationsudvikling og cloudløsninger som AWS, Azure og GCP er en nødvendighed
  • Kundekontakt, scoping samt arkitektur af it-løsninger

En kerneopgave er at danne sig et hurtigt overblik over, hvilken programmeringsudfordring en konsulent har, og i samarbejdet hjælpe med at føre opgaven i mål.

Du skal ikke selv løse opgaverne, men have evnen til at modtage og videregive instruktion til konsulenterne i forbindelse med de behov, kunden har, de ydelser vi sælger og de opgaver, som konsulenterne løser.

Vi forventer at du styrer opgaverne og sikrer at konsulenterne leverer, så vi skaber høj kundetilfredshed. Det er et plus, hvis du har erfaring fra lignende stilling og har kompetencerne til at medvirke til at sikre rentabilitet og høj kundetilfredshed. Vi ser gerne, at du er uddannet indenfor IT og er enten nyuddannet eller har erfaring indenfor området.

Reference:

Du kommer til at referere til Specialisternes Kommercielle Direktør i en afdeling, der p.t. tæller 25 konsulenter med en diagnose indenfor autismespektret og et team af 3 medarbejdere. Du bliver en del af en virksomhed med over 60 ansatte.

Vi løser opgaver indenfor:

Databehandling, test, udviklingsopgaver og DevOps.

Du får et meningsfuldt arbejde i en spændende virksomhed med gode kollegaer, hvor du får mulighed for at opdyrke nye markeder, tiltrække nye opgaver og løbende afdække kundens behov, samt sikre at konsulenterne trives og udvikles.

Vi modtager og læser ansøgninger løbende. Der indkaldes løbende til samtaler. Tiltrædelse snarest muligt.

Spørgsmål kan rettes til: Bina Hjorth på bih@specialisterne.com.

Ønsket startdato: Hurtigst muligt.

Gem job

Specialisterne
Publiceret: 20. maj 2021

Arbejdssted

Location Ballerup