Teamleder til Test og QA i nemlig.com


Elsker du tekniske udfordringer og brænder du for at vise vejen frem via synlig ledelse, engagement og faglig dygtighed? Så har vi jobbet og teamet klar til dig!

Kombinationen af det tekniske og det menneskelige

Som daglig leder for vores tekniske testere i henholdsvis Danmark og Ukraine bliver dine vigtigste opgaver at yde faglig sparring omkring valg af værktøjer og metoder i den kontinuerlige forbedring af automatiseret test, så vi opnår optimal CI/CD. Derudover vil dit primære fokus ligge på dine medarbejderes trivsel, udvikling og motivation.

Test og QA er godt forankret i vores udviklingsafdeling, der består af mere end 60 medarbejdere, som omfatter udviklere, testere, scrum masters samt et DevOps team. Som teamleder for vores tekniske test team, får du et afgørende medansvar for at sikre, at testdækning for automatiseret test øges og er dermed med til at forkorte tiden fra udvikling til test og deployment.

Synlig ledelse og høj kvalitet

Du har ansvaret for at motivere og udvikle dine medarbejdere. Du er primus motor på at sikre succesfuld vidensdeling blandt de tekniske testere i Danmark og Ukraine. Testerne i Ukraine er eksterne samarbejdspartnere, hvorfor det vil være deres lead, som du vil have den primære dialog med.

Derudover bruger du din tid på at afholde 1:1 samtaler, håndtere ferie og sygedage, planlægge og afholde MUS, samt deltage i rekrutteringsprocesser, da teamet skal udvides med flere dygtige kollegaer

Dit team arbejder med automatiseret test i scrum teams, hvor tidlig test er i højsædet. De arbejder ud fra et DevOps setup, hvor kvalitetssikring er tænkt ind i udviklingsprocessen for såvel funktionelle krav som ikke-funktionelle krav. 

Din succes i rollen afhænger af følgende kriterier:

 • God personaleledelse af det teknisk test team i Danmark og Ukraine
 • Sikrer at der løbende arbejdes efter best practice omkring test og forankring af det agile mindset
 • Understøtter udviklingsteamsne ved sam-versionering af test cases og kode
 • Tilstræber at dit team leverer løsninger i høj kvalitet, med stor hensyntagen til vedligeholdelsesvenlighed og kosteffektivitet 
 • Opnår leverandøruafhængighed ved at vi får fuldt ejerskab/kontrol over de implementerede løsninger
 • Sikrer høj effektivitet i teamet og at planlagte leverancer af features leveres i overensstemmelse med det planlagte roadmap for test området

Som teamleder for vores tekniske testere bliver du en del af den DevOps transformation vi allerede har påbegyndt. Vi tænker agilt og alt hvad vi udretter i test afdelingen er med henblik på at lave løsninger der i sidste ende er til gavn for vores mange tilfredse kunder,” fortæller Head of Test & QA, Tina Rohde.

Tæt samarbejde og faglig sparring

Som person har du et stærkt empatisk gen og du motiveres af at gå forrest og arbejde i et miljø, hvor samarbejde er i højsædet. Du er kommunikativ og brænder for at være den sparringspartner dit team behøver for at kunne forankre automatiseret test i organisationen.

Desuden forventer vi at du har:

 • 2-3 års erfaring fra en lignende rolle 
 • Stor erfaring indenfor automatiseret test
 • Erfaring indenfor softwaretest af in-house systemer
 • Kendskab til Jenkins, Postman, Protractor, Visual Code, Javascript/TypeScript samt SQL, da det er disse værktøjer dit team benytter sig af
 • Stærke evner på agile udviklingsmodeller, heriblandt scrum og CI/CD
 • Gode kommunikationsevner - både på dansk og engelsk 

Involverende leder med stærk faglighed

Vi har gennem årene opbygget en unik tillidsbaseret kultur, hvor lederskab ikke fokuserer på processerne, men derimod udleves gennem engagement og involvering. For dig som leder betyder det, at du finder muligheder i sammenspillet mellem teknologien, medarbejderen og processerne. Du brænder for det menneskelige aspekt af arbejdet som leder, og formår via empati og involvering at motivere og engagere mennesker omkring dig. 

Vi forestiller os, at du har en baggrund som teknisk tester og nu er gået ledelsesvejen, hvor du fx agerer som teamleder i en rolle hvor du stadig har fingeren på pulsen rent teknisk. Det er et plus hvis du har erfaring med eller forståelse af end-to-end softwareudvikling men det er ikke et krav.

Vil du med på holdet? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Michelle Glipman Smed på +45 29 41 14 84 eller mic@nemlig.com.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 20-06-2021.Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 20. maj 2021

Arbejdssted

Location Brøndby