BI-udvikler til Rigs­po­li­tiets BI & Le­del­ses­in­for­ma­tion


Vil du være med til at styrke og videreudvikle dansk politi med smart brug af data og rettidig ledelsesinformation? Hvis du har både hænder og hoved skruet ordentligt på, venter der spændende udfordringer med masser af komplekse og samfundsrelevante data på en af Danmarks mest interessante arbejdspladser!

Efterspørgslen efter ledelsesinformation er støt stigende, hvorfor vi har brug for endnu en skarp og engageret BI-udvikler.

Jobbet som BI-udvikler

Du får i BI-sektionen en central rolle i det stærke tværfaglige team, hvor din vigtigste rolle er at understøtte forretningens behov for ledelsesinformation. Du tager del i hele processen omkring udvikling af ledelsesinformation og driver opgaven selvstændigt; du fastlægger forretningskrav, udvikler datamodeller og designer rapporter – alt sammen i tæt samarbejde med forretningen.

Dine arbejdsopgaver omfatter udvikling af nye rapporter, vedligehold og optimering af eksisterende rapporter, udarbejdelse af dokumentation samt implementering af nye datakilder. Ligeledes er drift af systemet en del af dagligdagen. Desuden er du medansvarlig for at undervise brugere i Rigspolitiet og landets politikredse i brugen af QlikView-rapporter.

Du bliver en del af Rigspolitiets Center for Data i Koncern IT, hvor vi arbejder sammen for at styrke og videreudvikle ledelsesinformationen, så politiet kan træffe de rigtige beslutninger på både strategisk og operativt niveau. Vi har et tæt samarbejde med forretningen og kendetegnes ved, at vi er et stærkt tværfagligt team med store faglige ambitioner, samtidig med at vi prioriterer sparring og vidensdeling og vægter det kollegiale fællesskab højt.

Til formidling af ledelsesinformation anvender vi værktøjet QlikView og på sigt Qlik Sense, hvor datagrundlaget stammer fra politiets mange forskellige kildesystemer.

Om dig

Du har formentlig en videregående uddannelse inden for IT, økonomi eller anden relevant uddannelsesretning, Har du erfaring med datawarehouse vil dette være en fordel, ligesom det er en fordel hvis du har erfaring med at kode, f.eks. VBA, SQL eller lignende. Uagtet din faglige baggrund og erfaring er det vigtigt, at du har lyst til og engagement i at udvikle ledelsesinformation i politiet.

Det falder dig naturligt at navigere i et organisatorisk komplekst arbejdsmiljø, hvor du selvstændigt tilrettelægger dit arbejde og samtidig er opsøgende i forhold til sparring med kolleger og ledelse. Som person tænker du løsningsorienteret og kreativt - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er udviklingsorienteret og tager initiativer, der gør en forskel.

Derudover er du serviceminded og god til at sætte dig ind i brugernes behov og formår at formidle budskaber til andre, som ikke nødvendigvis har samme datamæssige forståelse. Da du arbejder sammen med mange forskellige faggrupper på alle niveauer er det vigtigt, at du formår at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationen på en konstruktiv og opbyggende måde.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Ejby Industrivej 125, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sektionsleder i BI-sektionen, Dorthe Krogh, på telefon 91 36 57 24 eller centerchef i Center for Data, Lars Ostenfeldt, på telefon 20 85 68 37. Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 25 og 26.

Ansøgningsfrist: 14. juni 2021.

Gem job

Rigspolitiet
Publiceret: 20. maj 2021

Arbejdssted

Location Glostrup

Job hos virksomheden