.NET udviklere til Moon Mission

Smid slipset, grib rumdragten og suit up. Rad Rocket gør klar til take-off, og har brug for the right stuff.

Det betyder dig.

The Mission

Du er med fra begyndelsen. Bogstaveligt talt. Der er ingen HR. Ingen bureaukrati. Ingen hvide kontorer. Du er crewmate 1.00 på en mission, der vil skabe noget fedt, og flytte status quo for hvordan en moderne IT-virksomhed skal være.

Hvor vi vægter tillid, passion og kvalitet frem for styring og kontrol. Hvor vi vil gøre op med standarderne i dag, perpetueret af nissefabrikkerne, der mest af alt agerer historiske artefakter fra den industrielle revolution.

Det hér er ikke et job. Det er en mission drevet af passion.

Take-Off

Vi sigter efter månen, men alt har en start.

I fase 1 handler det om at opbygge et fundamentet for virksomheden, og som konsulent løse specifikke tidsbegrænsede opgaver for kunder, f.eks.:

  • Bygge en borgerportal
  • Lave et REST API til mobile apps
  • Videreudvikle på et betalingsplatform

Arbejdspladsen bliver formentlig en kombination, primært af remote, og til dels hos kunden som oftest vil være i Storkøbenhavn - alt efter dine ønsker.

Der skal navigeres i virksomheder og forskellige setups, og agilitet og fleksibilitet er mission kritiske, imens dit kompas er din egen integritet overfor dig selv og dit håndværk.

Men fase 1 er kun begyndelsen.

The Crew

Du synes ikke det er sjovt at skrive et CV, og, lad os være ærlige, jeg nyder heller ikke læse det. For du ved ligeså godt som jeg, at du er mere end summen af din erfaring. Måske har du et par års erfaring. Måske har du 20. Måske har du ingen. Men du har det rette mindset. Du er nysgerrig. Du ved det altid kan blive bedre. Du er aldrig færdig. Du har et vækst mindset; det handler ikke om hvad du allerede ved, det handler om at blive bedre.

Så synes du C# og .NET er fedt, og er du sulten på at komme ud påspændende projekter?

Så send mig, Michael Heimark, en mail på mh@radrocket.dk, eller ring på tlf. 30306746 - jeg holder samtaler løbende.

Når vi gør det rigtigt, vil ingen dage nogensinde igen føles som arbejde.

Gem job

Rad Rocket ApS
Publiceret: 7. juni 2021

Arbejdssted

Location Remote og Storkøbenhavn