Ma­na­ge­ment-kon­su­len­ter til vores Analytics-team


Bliv en del af vores team

Brænder du for at omsætte kompleks data til værdifuld viden? Har du flair for artificial intelligence, og besidder du stærke analytiske evner? Så er det måske dig, vi leder efter til vores Analytics-team i København.

Vi søger lige nu ambitiøse og dygtige kollegaer til at indgå i vores Analytics-team. Teamet hjælper vores kunder med at skabe værdifuld viden og træffe store beslutninger ud fra komplekse kvantitative data og kvalitative informationer. Du vil få mulighed for at producere insights fra kunders data og integrere disse i forretningsløsninger og arbejdsgange. Du vil ligeledes få mulighed for at drive udviklingen af machine learning-modeller og sætte dem i produktion i en bred række miljøer.

Hos os vil din hverdag vil være præget af spændende og variende projekter. I Danmark arbejder vi med en bred vifte af kunder i forskellige industrier; den offentlige sektor, den finansielle sektor samt consumer & manufacturing og health & life sciences. Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer fra hele PA, såvel som med kundens teams og leverandører, når du leverer komplekse og udfordrende projekter. Det er derfor vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner.

Du vil få mere end 200 af landets dygtigste managment-konsulenter som dine nye kollegaer. Vi tror på, at værdien skabes i det gode, tværfaglige samarbejde og skulder ved skulder sammen med vores kunder. Du vil blive en del af et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde, sparring og at spille hinanden gode. Et miljø der fordrer læring og ny viden, så vi sammen kan levere de bedste resultater til vores kunder. Hos os følger du med i den nyeste udvikling på området, samtidig med at du har adgang til uddannelse og certificeringer. Vi leder derfor efter dig, der har en åben og nysgerrig tilgang til problemløsning, og som er drevet af tilegne sig ny viden.

Din ansættelse hos os starter med en grundig introduktion. For at støtte op om din udvikling vil du fra første dag få tilknyttet en fast konsulent som manager og mentor, som sammen med dig bl.a. udarbejder en udviklingsplan tilrettet dine kompetencer og interesser.

Det, vi kigger efter

Vi søger konsulenter til flere forskelige niveauer, så søg både hvis du er relativt nyuddannet, eller hvis du har mange års erhvervserfarring med dig i rygsækken. Vi leder efter følgende kompetencer:

  • En relevant kandidatgrad med topkarakterer inden for computer science, engineering, matematik eller lign.
  • Relevant arbejdserfaring med predictive modelling, simulation, optimering og datavisualiserings-teknikker
  • En stærk baggrund i anvendt statistik/matematik og et solidt teoretisk fundament samt erfaring med machine learning-koncepter som regression, klassifikation, clustering, ensemble-modeller, neurale netværk og feature engineering
  • Viden om statistik, machine learning og velbevandret i open source-analysevendte programmer som R, Phyton eller Julija
  • Et flydende tale- samt skriftsprog på dansk og engelsk
  • En initiativrig, energisk og vedholdende tilgang til problemløsning der sikrer, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder
  • Erfaring med Docker, Linux-servere, Hadoop Cluster, Apache Spark og Google/AWS/Azure cloud-løsninger er yderst interessant, men ikke et krav.

Hvis du har spørgsmål til positionen, så kontakt HR & Talent Attraction-teamet på nordiccareers@paconsulting.com.

Send os din ansøgning CV og karakterbevis allerede i dag, da vi interviewer løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om PA

PA Consulting er en global konsulentvirksomhed med fokus på innovation og transformation.

I Danmark har PA Consultings rådgivning et digitalt og innovativt afsæt, og herhjemme står konsulenthuset især stærkt i den finansielle sektor, indenfor life science & health care, i transportsektoren samt i den offentlige sektor.

PA beskæftiger 3.200 ansatte globalt, heraf 350 i de nordiske lande og 200+ i Portland Towers, Nordhavn, Danmark.

Inclusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.
Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

Hvis du skulle have spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen generelt, er du velkommen til kontakte os på nordiccareers@paconsulting.com

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 21. maj 2021

Arbejdssted

Location København