Udvikling af SAAS-ap­pli­ka­tio­ner hos Bleau A/S (studiejob)


Hvem er vi?

Hos Bleau A/S arbejder vi med digitalisering, selvbetjeningsplatforme og vidensdeling med udgangspunkt i Dynamicweb CMS, Umbraco og Microsoft SharePoint Online. Det gør vi med et specifikt fokus på den almene boligsektor og landets kommuner.
Vores kontor er beliggende i Risskov og vi beskæftiger en alsidig gruppe af medarbejdere med stor erfaring og kompetencer inden for områder som softwareudvikling, implementering, projektledelse og rådgivning.

Dine arbejdsopgaver 

Vi arbejder koncentreret med udvikling og drift af SAAS-produkter til vores kunder indenfor den almennyttige boligsektor og til de danske kommuner.

Produktudviklingsteamet har ansvar for at designe og udvikle nye løsninger til vores kunder og for at drive eksisterende løsninger. Vi arbejder med en række standardprodukter i form af Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft SharePoint, Umbraco og Dynamicweb CMS. Vi arbejder desuden med en række kerneteknologier i form af C#, Blazor/Razor, AngularJS, TypeScript – og naturligvis HTML og SCSS/LESS.

Vi søger efter flere udviklertalenter, der har lyst til at arbejde med de ovennævnte teknologier og som kan se en fremtid i at arbejde med produktudvikling og softwareudvikling. Det betyder ikke så meget om du har mest flair for backend-teknologier eller frontend-teknologier - vi er interesserede i flere forskellige kompetencer.

Stillingen er 7-14 timer i ugen, og som en del af produktudviklingsteamet vil du få tilknyttet en mentor.

Om dig

Det er vigtigt for os, at du brænder for at udvikle. Du skal have lyst til at lære nyt, og du er typen, der ikke kan falde i søvn, før du har løst den udfordring, du står overfor.

Vi lægger vægt på, at du er selvstændig og initiativrig, ligesom det er et krav, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse. Derudover forestiller vi os, at din profil indeholder flere af nedenstående punkter:

  • Du har et selvstændigt drive, men er også en teamplayer.
  • Du arbejder struktureret.
  • Du er ansvarsbevidst.
  • Du har arbejdet med en eller flere relevante teknologier – for eksempel i form af HTML, SCSS/LESS, JavaScript, AngularJS, TypeScipt, C# eller lignende.
  • Du er ivrig efter at forbedre dig.
  • Vi forventer ikke, at du kan alle teknologier på forhånd, men vi forventer, at du har stor interesse og lyst til at lære.

Vi har stor erfaring i brugen af studentermedhjælpere og respekterer, at dit studie har førsteprioritet.

Kontakt og yderligere info

Arbejdsstedet vil være på vores kontor på Vejlbygade 16c, 1. sal i 8240 Risskov.

Ønsker du yderligere information om jobbet, kan du kontakte Peter Terkildsen på pt@bleau.dk eller 38 40 05 31.

Vi ønsker at besætte stillingerne hurtigst muligt, og du bedes sende din ansøgning og relevante bilag til pt@bleau.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Bleau A/S
Publiceret: 21. maj 2021

Arbejdssted

Location Risskov