Da­t­a­spe­ci­a­list til Region Ho­vedsta­dens Psykiatri


Vil du være med til at forbedre psykiatrien i Region Hovedstaden? Vil du være en del af en organisation, hvor datadrevet ledelse og forbedringsarbejde er en central del af strategien, og hvor data bruges aktivt i styringen? Målstyringsteamet i Region Hovedstadens Psykiatri søger en ny kollega.

Det bliver du en del af

I Region Hovedstadens Psykiatri har vi en målsætning om at behandle flere patienter bedre. For at nå den målsætning har vi behov for let tilgængelig information om aktivitet, kvalitet, ventetider, effekt og meget andet.

Ambitionerne er store, og Målstyringsteamet søger derfor en ny medarbejder til at sikre en høj kvalitet af data og til at videreudvikle arbejdet indenfor datadrevet ledelse i organisationen. Med implementeringen af Sundhedsplatformen står vi desuden overfor en stor opgave med bedst muligt at sikre ledelsesinformation fra dette kildesystem.

Se et eksempel på, hvad vi har lavet her: https://www.sas.com/da_dk/customers/copenhagen-regional-psychiatric-centers.html

Du bliver en del af Målstyringsteamet, der består af otte medarbejdere og er en del af Patientlogistik- og dataafdelingen med i alt ca. 50 medarbejdere. Afdelingen ligger på Kristineberg på Østerbro.

Arbejdsopgaver

Din primære opgave bliver at bygge rapporter i Sundhedsplatformen og understøtte den tekniske drift af vores SAS-baserede ledelsesinformationssystem og Datawarehouse. Det er således vigtigt, at du har flair for det tekniske setup i forbindelse med databehandling, kendskab til ETL-processer og meget gerne fortrolig med SAS.

Konkret bliver nogle af dine vigtigste opgaver:

 • Udvikling af ledelsesinformationen, herunder rapportudvikling fra kildedata til endelig rapport
 • Udvikling og drift af Datawarehouse og ledelsesinformationssystem, herunder vedligeholdelse af brugerrettigheder, manuel opdatering af data mv.
 • Analyse af data i tæt dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere

Vores forventninger til dig

Du tænker logisk, har en god dataforståelse og er vant til at arbejde med store datamængder. Du trives med at fordybe dig og at bruge en stor del af din arbejdstid med programmering.

Vi forestiller os, at du:

 • har en IT-faglig baggrund, en baggrund som ingeniør eller en samfundsvidenskabelig baggrund med interesse for den tekniske del af databehandling
 • er hurtig til at tilegne dig nye systemer
 • har en solid dataforståelse, herunder meget gerne kendskab til database-/datawarehouseopbygning
 • er fortrolig med programmering i SAS og gerne andre SQL-baserede værktøjer til databehandling
 • trives med at programmere, fejlsøge i eksisterende løsninger og finde den gode løsning på nuværende/nye rapporteringsområder
 • er optaget af at sikre en let tilgængelig præsentation af data og er i stand til gå i dialog med brugerne
 • er glad for at lære fra dig, og at indgå i udviklingsopgaver sammen med andre
 • meget gerne har kendskab til sundhedsvæsnet, men det er ikke et krav.

Derfor skal du vælge os

Du skal søge stillingen, hvis du ønsker et meningsfyldt arbejde med mulighed for at præge et felt under udvikling og med stor ledelsesmæssig interesse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende job i et engageret fagligt miljø med stor spændvidde.
 • Fleksible og rimelige arbejdstider.
 • Et team der løser en bred vifte af forskelligartede opgaver, hvilket giver gode udviklingsmuligheder efter interesse.
 • Et velfungerende og rummeligt team med en uformel omgangstone og dygtige kollegaer.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg på baggrund af kompetencer og relevant erhvervserfaring.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2021. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte målstyringschef Jacob Bille Krogh på telefon 2494 3086 eller jacob.bille.krogh@regionh.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg stillingen via linket på siden senest den 13. juni.

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde i uge 24 og 2. samtalerunde i uge 25.

Gem job

Region Hovedstaden
Publiceret: 21. maj 2021

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden