Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Frontend-udvikler til mar­keds­le­den­de cloud-platform

  • Er du frontend-udvikler med erfaring inden for cutting-edge teknologier til mobil og tablets?
  • Vil du have stor indflydelse på valg af teknologier, herunder brugeroplevelsen på vores populære app?
  • Og vil du have et arbejde, der influerer 100.000+ daglige brugere, samt være med til at videreudvikle appen og indtage Europa?

Hvis du er en talentfuld frontend-udvikler, får du muligheden for at komme med på denne spændende rejse. Vi er et talentfuldt mindre team i en virksomhed med stabil vækst og et kæmpe potentiale. Vi har allerede et stærkt fundament, men vi har brug for en endnu en kollega, som kan være med til at drive det til noget virkelig stort. Er det dig?

Topmoderne app til kantine- og frokostbestilling

Facilitynet.io er en cloud-platform, hvor medarbejdere i virksomheder kan købe frokost, takeaway og planlægge møder via app. Appen giver helt nye betalingsmuligheder og personificering af brugeroplevelsen.

Platformen bliver i dag anvendt af mere end 600 danske virksomheder, og vi planlægger i 2021-2022 at lancere internationalt. Vi ser et stort potentiale, og du får rig mulighed for at bidrage til – og vokse med – vores vækstrejse over de næste år.

Primus motor på videreudvikling af appen

Du bliver en del af et team af dygtige og talentfulde kolleger med store ambitioner. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores backend-udvikler og lead arkitekt samt et mindre team af eksterne frontend-udviklere.

Dit arbejde består af at videreudvikle appen i form af nye brugervenlige features samt implementere nye systemer og teknologier.

Vi anvender den nyeste teknologi og tilbyder kunderne løsninger, hvor UI og UX har højeste prioritet. Vi er et team med meget store ambitioner, både teknisk og salgsmæssigt. Afhængigt af din interesse kan du på sigt også få det faglige ansvar for teamet.

Et stærkt team i hyggelige omgivelser

Stillingen giver dig en unik mulighed for at samarbejde med dygtige kolleger, samtidig med at der er plads til både at være ambitiøs og få et godt grin. Og når vi ikke har travlt, udfordrer vi hinanden i bordfodbold eller bordtennis. Vi tilbyder gode kantineforhold og ikke mindst en attraktiv løn.

Frontender med ambitioner

  • Du har minimum et par års erfaring med React-udvikling, alternativt Cycle.js, Preact, Vue.js eller Elm.
  • Du har erfaring med HTML, CSS, JavaScript og samt API’er.
    Du har erfaring med UI og UX, og du kan kode op mod eksisterende web services samt være med til at specificere nye i samarbejde med vores backend-udviklere.
  • Du kan se dig selv arbejde med produkter i rivende udvikling, hvor brugeroplevelsen konstant forbedres, og systemerne automatiseres.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med moderne frontend-udvikling (SPA, NPM, webpack), og du har også gerne erfaring med mobile-first responsive designs.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 21. maj 2021

Arbejdssted

Location København