Senior For­ret­nings­kon­su­lent


For vores kunde, JDM A/S, søger vi en Senior Forretningskonsulent.

Brænder du også for at gøre en forskel hos nogle af landets bedste kunder, så bliv en del af JDM´s succeser, og kom med på rejsen. De mangler dygtige folk, der trives med at udfordre kunderne, forstå deres behov og sikre at de anvender de nyeste teknologier bedst muligt, sammen med deres stærke team.

Din rolle

I rollen som Senior Forretningskonsulent er det først og fremmest din evne til at forstå og analysere kundens behov samt indgå i workshops der er dit vigtigste træk. Indgående viden om og erfaring med Teams, SharePoint og Office 365 er en stor fordel, men ikke altafgørende. Din primære funktion er at være rådgivende, metodisk og besidde en skarp analytisk evne, når der skal leveres succesfulde egenudviklede løsninger. Sammen med dit team sikre i at du er klædt på, så du med troværdighed kan levere et moderne fundament og navigere i teknologierne Teams, SharePoint, Office 365, Power Platform mm, så kunden opnår den optimale løsning inden for de muligheder som platformen tilbyder.

Du er kundeorienteret, det giver næsten sig selv. Det betyder, at du er god til at forstå kundens forretning, og trives med selv at tage ejerskab og ansvar, når det kommer til at planlægge og afholde workshops, indsamle og opstille krav mm.

Endelig skal du kunne videreformidle dit kendskab til Teams, SharePoint og Office 365, uden at blive for teknisk, så det kan forstås af dem, der ikke er på samme niveau (endnu). Processen er ofte mindst lige så vigtig som produktet. At skabe forankring, ejerskab og adoption af teknologien er altafgørende for den endelige succes af alle it-løsninger.

Arbejdsopgaver

Din rolle som Senior Forretningskonsulent består i opgaver som:

  • Afholde workshops i forbindelse med introduktion, design, konfiguration og levering af vores GTM-koncept.

Rådgivning om brugen af Teams, SharePoint og Office 365, herunder:

  • Vidensdeling, samarbejde og kommunikation
  • Procesoptimering og dokumenthåndtering
  • Dokument sikkerhed og adgangssikring af indhold
  • Informations og SharePoint-arkitektur til intranet
  • Undervise i brugen af Teams/GTM

Du er med i udarbejdelse af og tilbud til kunderne, og arbejder med alle elementerne i Power Platformen som workflows, PowerApps mm.

Din baggrund

De ser gerne, at du har erfaring med Teams, SharePoint og Office 365. Du har måske erfaring som konsulent fra et andet konsulenthus eller fra en intern konsulentlignende stilling med ansvar for lignede teknologier.

Selvom dit kendskab til Teams, SharePoint og Office 365 vil være en fordel, forventer vi, at du forstår at sætte din forretningsmæssige forståelse i spil og tænke forretning før teknologi.

En uddannelse som, f.eks. ingeniør, datalog eller cand.merc.dat, er et godt udgangspunkt for metodisk og analytisk tilgang til opgaverne, men ikke altafgørende.

Din personlighed

Som Senior Forretningskonsulent er du indbegrebet af tålmodighed og professionalisme, når du skal sætte dig ind i kundernes forretning og skal forstå deres udfordringer. Du er grænsende til pædagogisk, samtidig komfortabel med at gå forrest, tage initiativ og ejerskab. Du tør udfordre kunderne, levere kvalitet til tiden, din professionelle tilgang skaber tillid og du går ikke på kompromis.

Dit team

Hos JDM bliver du en del af team Content & Collaboration, hvor du har stor frihed og ansvar. Teamet er vel etableret, men de velkommer gerne dine erfaringer og input. De bruger og inspireres af hinanden, og skaber innovative løsninger hos store, som små kunder. Teamet er en del JDM, som leverer på hele paletten af kundens it-behov. Fra det nyeste hardware, netværk, support, Azure, Infrastructure til Business Applications som ERP og CRM-systemer. Dermed er der ofte samarbejde på tværs af teknologier, for at løse kundens behov bedst muligt. JDM er gennemsyret af deres værdier:

  • Vær den bedste
  • Gå ikke på kompromis
  • Bryd aldrig en aftale
  • Kend i morgen i dag

Det betyder, at de også vægter tid til uddannelse højt, så de altid kan være med helt i front.


Hvem er JDM

Eksperter i Microsoft og alt det andet, der hører til…

JDM er din moderne it-partner. Vi er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads med særlig fokus på Dynamics 365, Power Platform, Azure og Microsoft 365. Vi hjælper dig i skyen og med transformationen til den moderne arbejdsplads, der giver mere frihed, nemmere samarbejde, højere sikkerhed og smartere processer, så din organisation og den enkelte medarbejder kan udrette mere og opnå bedre resultater.

Se mere på www.jdm.dk

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 9. juni 2021

Arbejdssted

Location Odense V og Aarhus C