Softwa­re­ud­vik­ler


Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens produkt med dataopsamling, monitorering, analyse og produktionsstyring med udgangspunkt i Industri 4.0?

Med stor succes har vi lanceret vor nyudviklede platform i4.0, som er baseret på React til data monitorering-analyse samt en .Net-platform til produktionsstyring med fokus på fødevare-sporbarhed og kvalitetssikring, og sammen med dig ønsker vi at bringe produktet til næste niveau.

BAADER Logistix A/S er en del af en stor velkonsolideret verdensomspændende koncern, hvor vi alene står for udviklingen af MES og MIS systemer til gruppens forretningsområde gennem en struktureret softwareudviklingsmodel.

Tag et ansvar i et af vore Teams

Team baseret organisation med udviklingsmodellen på plads, og der arbejdes struktureret i teams af typisk 3-6 personer, hvor den daglige styring foretages gennem SCRUM. Teamet har et selvstændigt ansvar for sine projekter, og som udvikler tager du et medansvar for produktets fremdrift og kvalitet, og med ansvaret følger indflydelse på produktets videre udvikling.

Udover din rolle som udvikler deltager du også under design fasen og er derved med til at sikre den optimale implementering, hvor de funktionelle krav omsættes til ”rigtige” udviklingsopgaver med tilhørende test.

”Succeskriterierne er at sikre et endnu mere komplet produkt med en god brugeroplevelse, og at du kan bidrage til et udviklermiljø præget af høj faglighed, trivsel og gejst, så vi fremtidssikrer vores produkter. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab og får flere kompetente tekniske sparringspartnere, der i fællesskab videreudvikler vores teknologiske platform til fremtidens produkter”.

Et passioneret udviklingsteam

Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien. Vi er på en spændende rejse med de nyeste teknologier i ryggen, og vores løsningsdesign udvikles via vores unikke metode ”det innovative fællesskab”, der sikrer, at netop vores software løser vores kunders specifikke behov og udfordringer.

Derudover er vi en meget social virksomhed med personalearrangementer samt medarbejderdrevne aktiviteter til teater, foredrag, Tivoli, Djurs Sommerland, biograf, gokarttur osv. Derudover har vi typisk et årligt arrangement til hovedkontoret i Lübeck, hvor der de sidste par år har været afholdt oktoberfest for hele koncernen. Dette er dog pt. påvirket af gældende Covid-19 restriktioner.

I det daglige tilbydes der en frokostordning, frugt og massageordning, flex-mødetid samt muligheden for at arbejde hjemmefra. ”Vi tror på, at innovation og ideer skabes gennem begejstring og passion samt dedikerede medarbejdere”.

  • Innovativ og struktureret udvikler med stærk softwareballast
  • Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse inden for softwareudvikling som datalog, softwareingeniør eller tilsvarende kombineret med et højt datalogisk erfaringsgrundlag.
  • Du har vist dit talent inden for softwareudvikling, og du har stærke faglige kompetencer og interesse for design og metoder samt gerne erfaring med SCRUM.
  • Du behersker at opdele større komplekse produkter i mindre gennemskuelige dele og derved hele tiden bevarer overblikket.
  • Du er skarp indenfor Visual Studio, C#, WPF, WebAPI, React, TypeScript, CSS.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Github, Jenkins, Target Process, Elastic Search, MSSQL, netværk, database og Reporting Services.
  • Vi er en international virksomhed hvor koncernsproget er engelsk, og du skal derfor kunne tale og skriver flydende dansk og engelsk, samt være indstillet på begrænset rejseaktivitet op til ca. 20 dage om året.

Nærværende og humoristisk udvikler med visioner

Som udvikler i et team er du ikke bange for at tage et ansvar, og gå forrest i udviklingen af produktet, fra ide til implementering og til drift, og derigennem sikre at produktet altid lever op til kundens forventninger. Desuden formår du både at levere til markedet og flytte platformen videre samt bidrage med at modne udviklingsmiljøet til nye højde.

”Det er både via din faglighed og din professionelle tilgang til opgaverne, at du skal opnå faglig respekt og udfordre status quo. Men ligeså vigtigt er det, at du er klar på det lange træk, og at du kan se nye veje og bidrage til vores allerede innovative miljø. Og så er det vigtigt, at du har fingeren på pulsen inden for det teknologiske område,”.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Jette Pedersen på tlf. 41 21 07 61.

BAADER Logistix A/S Att. Jette Moos Pedersen
Mrk: Erfaren Softwareudvikler,
Sindalsvej 44, 8240 Risskov
blxinfo@baader.com

www.baader.com


Som en del af BAADER Group fokuserer BAADER Logistix A/S, på at udvikle og drifte softwareløsninger indenfor Manufacturing Execution Systems MES og Manufacturing Information Systems MIS. Vores IT-systemer indsamler realtidsdata fra udstyr og hjælper vores kunder med at overvåge, analysere og styre deres produktion.

Siden etableringen som en selvstændig softwareenhed i BAADER Group, har vi været i konstant vækst, og haft stigende efterspørgsel på vore produkter og ydelser, hvor kvalitet og innovation er de primære elementer til vores succes.

BAADER er en af verdens førende inden for high-performance maskiner til fødevareindustrien. Mere end 1.200 mennesker på verdensplan bidrager til den bæredygtige succes.

Som teknologisk leder, udvikler vi maskiner, systemer og fuldautomatiske procesløsninger til fisk og fjerkræindustrien. BAADER er repræsenteret af datterselskaber, forhandlere, agenter og servicecentre mere end 70 steder i verden.

Gem job

BAADER Logistix A/S
Publiceret: 25. maj 2021

Arbejdssted

Location Risskov