PA søger Solution Ar­chi­tects

Bliv en del af vores team

Som managementkonsulent i vores danske arkitekturteam arbejder du med at udarbejde arkitekturen til store komplekse IT-løsninger for private og offentlige organisationer. Vi løser kundernes mest vanskelige og forretningskritiske udfordringer med en kombination af dyb teknisk viden, en skarp forretningsforståelse og anvendelse af anerkendte arkitekturmetoder.

Med anvendelse af din viden indenfor et bredt spektrum af teknologier og domæner kommer du til at arbejde sammen med kundernes forretningsspecialister og tekniske repræsentanter om at designe den digitale revolution og implementere en række tekniske strategier, der skal bringe vores kunder videre fremad.

Det danske arkitekturteam er en del af et større globalt team. Drømmer du om at blive eksempelvis enterprise architect eller cloud architect, vil der være rig mulighed for sparring og videndeling med vores mange eksperter på tværs af landegrænser.

Som managementkonsulent hos PA er din hverdag præget af spændende og komplekse projekter, hvor du arbejder tæt sammen med kollegaer fra hele PA såvel som med kundens teams og leverandører. Det er derfor essentielt, at du evner at kommunikere på højt niveau på både dansk og engelsk og ligeledes har stærke samarbejdsevner.

Stillingen vil give dig en stejl læringskurve, hvor du vil blive udfordret fra start. Du vil få mere end 150 af landets dygtigste managementkonsulenter som dine nye kollegaer, og du vil arbejde i et miljø præget af samarbejde, sparring og en uformel omgangstone. Et miljø der fordrer læring og ny viden, så vi sammen kan levere de bedste resultater hos vores kunder.

Hos os følger du med i den nyeste udvikling på området samtidigt med, at du har adgang til uddannelse og certificeringer som eksempelvis TOGAF samt løsningsarkitekt inden for cloud-platforme som Amazon Web Services, Google Cloud Platform og Microsoft Azure. Vi leder derfor efter dig, der har en åben og nysgerrig tilgang til problemløsning, og som er drevet af at tilegne sig ny viden.

Det, vi kigger efter

Som konsulent i solution architect-teamet forventes det, at du har mod på at tilegne dig ny viden, interesserer dig for design af tekniske løsninger og er god til at sætte dig ind i komplekse tekniske problemstillinger. Vi forventer yderligere at:

  • Du har et par års erfaring, siden du blev færdig på universitet med topkarakterer inden for en tekniske retning.
  • Du har en grundlæggende forståelse af IT-arkitektur enten fra studiet eller fra erfaring som udvikler.
  • Du har erfaring med et eller flere af følgende arkitekturdomæner: Applikations-, data-, infrastruktur- og integrations-arkitektur.
  • Du kan hurtigt forstå tekniske løsninger og få overblik over det underliggende tekniske landskab, der supporterer forretningsprocesserne.
  • Du har arbejdet med analyse, design eller implementering i et eller flere komplekse IT-landskaber samt har kendskab til agile metoder eller traditionelle projektmetoder.
  • Du har overblik over, hvilke modeller der benyttes til at dokumentere software, kan modellere nuværende og fremtidig målarkitektur og har helst kendskab til et eller flere af følgende sprog: UML og Archimate.
  • Det er en fordel hvis du er bekendt med TOGAF eller andre arkitekturrammeværker (som fx den fællesoffentlige digitale arkitektur).
  • Som managementkonsulent forventes det derudover, at du har gode kommunikative evner på dansk og engelsk, er ansvarlig for selvstændige leverancer, kan præsentere dit arbejde på teknisk niveau såvel som på forretningsniveau, leverer høj kvalitet og gerne har erfaring med at facilitere workshops og møder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Talent Attraction team på nordiccareers@paconsulting.com. Send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende interviewer kandidater.


Om PA

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtigt.

Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder og gør dig i stand til at opbygge en varig karriere.

Inclusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.
Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

Hvis du skulle have spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen generelt, er du velkommen til kontakte os på nordiccareers@paconsulting.com

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 25. maj 2021

Arbejdssted

Location København