Agile Project Manager


Har du flair for det agile, og vil du være med på holdet hos én af de spillere, der kan tiltrække og gennemføre de helt store projekter? Så er det måske dig, vi søger til KMD’s SAP-enhed.

KMD har som en af Danmarks største og mest succesfulde IT-virksomheder i en årrække haft fokus på projektledelse som disciplin. Vi er i KMD mere end 150 kompetente projektleder-kollegaer med mange års erfaring inden for projektledelse for offentlige og private kunder. Vi har kontinuerligt fokus på vidensdeling, opbygning af kompetencer og på at være på forkant med udviklingen inden for projektledelse. 

KMD har ligeledes i en årrække været en af de store spillere, når det gælder udvikling, vedligehold og drift af SAP-systemer. Med NEC som nye ejere i ryggen og et skarpt fokus på vækst tegner der sig en spændende fremtid med kundeleverancer på det danske og nordiske marked. 

Til brændpunktet mellem disse to discipliner søger vi en agil projektleder.

Om jobbet 

Som agil projektleder vil du være ansvarlig for gennemførelsen af SAP-baserede udviklings- og leveranceprojekter. Din opgave vil være at lede et eller flere teams bestående af udviklere, testere, arkitekter og funktionelle SAP- konsulenter i et agilt setup. 

Du forventes at have erfaring med agile udviklingsprincipper på team- og programniveau, som du bringer i anvendelse, når du strukturerer din leveranceorganisation og tilhørende modus operandi. I dagligdagen har du både overblik og indsigt i detaljen på kørende features og relaterede tasks, impediments, risks, dine ressourcer, prioritering af backlog, erfaringsopsamling mv. Du får det hele til at gå op i en højere enhed og sikrer høj effektivitet, kvalitet og præcision.

Der er oftest en forventning fra kunden om hyppig levering af ny funktionalitet, hvor du vil skulle aftale krav og omfang med kunden og i hele processen bruge dine kommunikative færdigheder til at afstemme forventninger, sikre indsigt og høj kundetilfredshed. Dialogen med kunden kan til tider være krævende, og du forventes at kunne være relativ robust og evner at etablere et godt samarbejdsklima.

Dit team vil oftest være geografisk spredt. Det være sig over flere af vores danske afdelinger eller ofte i et setup, hvor en del af teamet sidder i vores afdeling i Warszawa og i vores Offshore Development Center i Bangalore, Indien. 

Du vil opleve et stort engagement og ekspertise hos alle omkring dig. Vi arbejder hårdt hver dag for at blive de bedste til det vi laver. Vi skal alle træffe vores egne beslutninger og turde lave fejl. Og det er med et dedikeret bidrag fra alle, at vi lykkedes sammen som et team.

Om dig

Som person er du ambitiøs og får energi af at vide, at netop din indsats kan være forskellen mellem succes og fiasko. Du nyder at løse opgaver med mange ubekendte. Du kan lide at løbe noget i gang og forme et team, men først og fremmest motiveres du af at lykkes. Du har et højt energiniveau og solid gennemslagskraft. Med dit engagement præger du dine omgivelser – også på tværs af forretningen. Du forstår vigtigheden af at agere i et team og skabe fælles fodslag, såvel internt som eksternt.

Vi forventer, du har erfaring med:

  • Kundestyring og håndtering af kunderelationer herunder forhandling af mindre aftaler – dette er meget vigtigt
  • SAFe og ledelse af agile teams
  • Ændrings- og releasestyring
  • SAP-implementering vil være en fordel, men er ikke et must

Som person er du kendetegnet ved overblik og overskud til at organisere, lede og facilitere såvel projektdeltagerne som de eksterne interessenter. Du mestrer ledelsesopgaven i projektet og formår at bygge bro mellem forretning og IT.

Vi kan tilbyde en enestående mulighed for en karriere i en af Danmarks største IT-huse. Som projektleder i KMD får du mulighed for at arbejde sammen med fagligt engagerede kollegaer og opnå en indsigt i store IT-projekter inden for forskellige brancher og industrier. I KMD er der gode muligheder for faglig udvikling og for at få en karriere enten opad eller i dybden som specialist.

KMD som arbejdsplads

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk? 

Er du interesseret? 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Head of Department Christian Dahl Nielsen på + 45 23 71 56 77.

Ansøgningsfrist er 11. juni, men vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 27. maj 2021

Arbejdssted

Location Ballerup