Ma­na­ge­ment Con­sul­tant with focus on Data Science & AI

Fungerer du bedst i en skaberrolle, hvor du kan kombinere data, kundeindsigt og udvikling? Har du lyst til at være den næste nye kollega i en afdeling, som er vokset 200 % på et år? Du bliver således den 27. eller 28. person i afdelingen i 2021. Vil du sætte dit præg på morgendagens konsulentydelser inden for IT og data science? Og er du en kreativ problemløser?

Så er du måske vores nye Management-konsulent.

Dette er en attraktiv mulighed for en dygtig, selvstændig og proaktiv nyuddannet til at skabe målbare resultater, såsom at effektivisere lønudbetalingen for 800.000 danske borgere.

Vi søger en profil, som kan se mange muligheder og derefter selv føre dem ud i livet. Du er ikke nødvendigvis ekspert inden for IT og data, men du har vilje til at kaste dig ud i det, og har en brændende interesse for at skabe resultater. Du er klar til en stejl læringskurve i en travl hverdag – til gengæld giver vi dig mulighed for at udvikle dig personligt og erhverve dig nye it- og kommercielle kompetencer i rollen som Management-konsulent.

Om jobbet

Jobbet er en unik mulighed for at kombinere IT og forretningsforståelse med et personligt drive for at gøre en forskel. Du vil arbejde med data fra et af KMD’s vigtigste produkter KMD OPUS ERP, som er bygget på en SAP-platform og din vigtigste opgave bliver at skabe værdi for kunderne ved at udvikle, effektivisere og rådgive om KMD’s løsninger. KMD er ejet af den Japanske koncern (NEC) som er førende inden for de nyeste AI-algoritmer, hvilket kan blive en del af din hverdag i jobbet. Du vil indgå i nogle af vores teams, hvor vi arbejder med Graph AI-algoritmer i samarbejde med NEC. 

Rollen som Managementkonsulent indebærer, at du vil møde kunder i salgsøjemed i forbindelse med sparring og rådgivning i forhold til data, som du har udviklet en løsning på. 

Arbejdsopgaverne kunne f.eks. være at udtænke og udvikle såvel i back-end som i front-end, der giver kunderne en effektiv brugeroplevelse. Det kan være ved hjælp af værktøjer såsom Python, SQL, Excel, SAP BW, VBA, ABAP eller C#. Et andet eksempel kunne være at hjælpe vores kunder med procesoptimeringer ved at undersøge datamønstre gennem anvendelse af Machine Learning i forhold til en konkret problemstilling eller alternativt at udarbejde en ny datamodel. Dine evner og kreativitet i forhold til problemløsning skaber værdi for vores kunder og du må mere end gerne sætte dit eget præg på løsningen. Det er op til din kreativitet og fantasi at sætte grænser i stillingen. 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • At udvikle og kode modeller på toppen af KMD’s mangeartede IT-systemer i samarbejde med dine kollegaer
 • Du vil kunne arbejde inden for områderne; Finance, Payroll og Fraud.
 • At identificere problemer, udtænke og udvikle løsninger, samt implementere dem direkte hos kunderne
 • At rådgive kunderne i komplekse datamønstre, der effektiviser arbejdsgange i administrative it-systemer
 • Daglig kundekontakt og opfølgning med mødereferater vil være en selvfølgelighed.

Du vil arbejde sammen med mange kollegaer på tværs af mange afdelinger fordelt på flere forskellige projekter. Dit arbejdssted vil være enten Aalborg, Aarhus, Odense eller Ballerup og der er mulighed for at arbejde hjemmefra. Du vil indgå i en afdeling på +25 kollegaer. Du vil få en enorm indsigt i Danmarks største IT-virksomhed og vil arbejde sammen med andre IT-interesserede i Danmark, Polen, Tyskland, USA og Japan.

Om dig

For at få succes i denne rolle er du ekstremt mål- og resultatorienteret, og samtidigt kan du udtænke nye løsninger både alene og sammen med dine kompetente kollegaer, der er parate til at sparre med dig om dine ideer. Du skal være i stand til at sætte dig ind i og udfordre kundens forretningsprocesser.

Din uddannelse er inden for IT, økonomi/business eller ingeniørfag (for eksempel datalogi, softwareudvikling eller erhvervsøkonomi)

 • Du er gerne nyuddannet eller har op til 2 års erhvervserfaring 
 • Du er fagligt skarp med karakterer der placerer dig i top-10 fra din uddannelse
 • Du har interesse for IT/kodning/analytics, Machine learning, Datamining, Business Intelligence, ETL, Datamodellering og lignende
 • Du har erfaring med SQL, VBA, PowerShell og Azure og ønsker at udforme nye løsninger i Python eller andet relevant kodesprog
 • Du er selvstændig, proaktiv og kan omgås mange forskellige personligheder
 • Du er analytisk tænkende med en struktureret tilgang til dit arbejde
 • Du trives med at finde mening og værdi i komplekse datasæt
 • Du er nysgerrig og villig til at gøre noget ekstra for at levere de bedste løsninger til kunderne
 • Du er innovativ og ser muligheder frem for begrænsninger – har skabertrang
 • Du er en stærk formidler og evner at tale med teknisk tunge profiler og formidle teknisk viden til relevante stakeholders og kollegaer
 • Du trives med at arbejde på flere forskellige opgaver samtidig. Ingen opgaver er for små, da det kan være løsningen på noget større
 • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og i tale

KMD og karrieremuligheder

KMD er en af Danmarks førende IT-virksomheder for softwareudviklere, og det er derfor det perfekte sted for dine talenter inden for IT, økonomi og at drive forretning. Vi er mere end 3000 KMD’ere, som arbejder med de nyeste software og teknologier. I denne stilling vil du bruge og tillære teknologi, som vil tidoble din personlige markedsværdi. Du vil indgå i et team af 30 nære kollager, som er klar til at dig og dine gode ideer.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret og vil vide mere omkring jobbet og KMD, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder for Process & Consult Rasmus Jessen på telefon 51217285 eller e-mail RXJ@kmd.dk.

Husk venligst at uploade et udskrift af alle dine karakterer fra videregående uddannelser sammen med dit CV og din ansøgning. Kom gerne ind på tidligere erfaringer med eksempler på kodning og resultater i din ansøgning. Seneste ansøgningsdato er 20. juni, og vi vurderer ansøgningerne løbende.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 27. maj 2021

Arbejdssted

Location Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense